İsbir’in eğitime desteği sürüyor

Ortaköy 100. Yıl ilkokulu anasınıfının halılarının tamamını yenileten Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, okul müdürü ve öğretmenlerin okulun eksiklerini iletmesi ile hemen çalışmalara başlayarak anasınıfının halılarını yeniletti.

02 Mart 2017 Perşembe 15:33
 İsbir’in eğitime desteği sürüyor


Ortaköy 100. Yıl ilkokulu anasınıfının halılarının tamamını yenileten Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, okul müdürü ve öğretmenlerin okulun eksiklerini iletmesi  ile hemen çalışmalara başlayarak anasınıfının halılarını yeniletti. 


Eğitim ailede başlar bu vesile ile anasınıflarında da tam olarak bir aile ortamı yaratmak gerekir düşüncesi ile anasınıfını güzelleştirmeye başladıklarını dile getiren İsbir, “Bugünün küçükleri yarının büyükleridir.


Önceliğimiz  her zaman öğrencilerimizdir. Bizler, küçük de olsa maddi yardımlarımızı okullarda eğitim gören öğrencilere yaparak ilçemizin ve ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunmak istiyoruz." dedi. Çocuklarımız her şeyin en iyisine layıktır desteklerimiz hız kesmeden sürecektir” dedi.


Son Güncelleme: 02.03.2017 21:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.