İşçi ve işveren İŞBUL Çorum’da

Müsiad Çorum Şubesi Yönetim Kurulu, Hitit Üniversitesi Rektörü Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

17 Şubat 2017 Cuma 19:18
 İşçi ve işveren İŞBUL Çorum’da


Müsiad Çorum Şubesi Yönetim Kurulu, Hitit Üniversitesi Rektörü Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Müsiad Çorum Şubesi Başkanı M. Ahmed Köksal, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Öztürk, Ali İlker Tosun, Mesleki Eğitim Merkezi Öğretmenleri Uğur Yaşar, Hayrullah Taşdemir ve Hitit Üniversitesi öğrencisi M. Taha Furkan Metin katıldı.


Müsiad Çorum Şubesi Başkanı Mücahid Ahmed Köksal, Müsiad olarak bu zamana kadar yapılan yatırımları Rektör Reha Metin Alkan ile paylaştı. Rektör Reha Metin Alkan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ülkemizin saygın iş adamlarının bir arada olduğu Müsiad’ın çok önemli bir kuruluş olduğunu belirtirken Alkan, Üniversite olarak her türlü konuda Müsiad ile birlikte iş birliği içerisinde olacaklarını vurguladı. 


İŞBUL ÇORUM ile işçi ve işveren bir araya getirilecek


Müsiad Çorum Şubesi Başkanı M. Ahmed Köksal çok önemsediğini belirttiği İş Bul Çorum sitesini faaliyete soktuklarını belirtti. Köksal, İş Bul Çorum isimli internet sitesi tasarımı yaptık. Sitemizin tasarımını bitirerek bir hafta önce faaliyete geçirdik. Kurmuş olduğumuz bu siteyi Müsiad Çorum Şubesi olarak çok önemsiyoruz. Burada ki amacımız iş arayan arkadaşlarımızın daha kısa bir sürede iş bulmalarını sağlamak. Yani işveren ile iş arayanı bir araya getirmiş olacağız. İş arayan hemşerilerimiz rahatlıkla buraya cv bırakabilirler. İş verenler bu site sayesinde kendi kriterlerine uygun kişilerle irtibata geçerek iş yerlerine uygun insanları işe başlatabilecek. Böylesi güzel bir internet sitesini Çorum’a kazandırdığımız için çok mutluyuz. Çorum’un iş ilan platformu olacak olan bu siteye herkes
www.isbulcorum.com web sayfasından ulaşabilir.

Solid Works kursu ile sanayicimizin isteğine karşılık vereceğiz  


Müsiad Çorum Şubesi Başkanı Mücahid Ahmed Köksal, Hitit Üniversitesi Rektörü Reha Metin Alkan’a yaptıkları ziyarette Solid Works Kursu ile alakalı bilgiler paylaştı. Sanayi şehri olan Çorum’da bu tarz kursları daha ilerilere taşımak istediklerini kaydeden Köksal, şuan ki kursumuzda 30 kursiyerimiz eğitim görüyor. Bunlardan 23’ü Hitit Üniversitesi Makine bölümü öğrencilerinden, 1’i Kırıkkale Üniversitesi yine makine bölümü öğrencisi ve diğer 6 kursiyer ise Müsiad üyelerimizin çalışanlarından oluşmaktadır dedi. Bu kursumuz Halk Eğitim Merkezi’mizin katkıları ile Mesleki Eğitim Merkezi hocalarımızın katılımıyla yapılmaktadır. Amacımız sanayi şehri olan Çorum’da Solid Works kullanıcı sayısının daha da fazlalaştırılarak işverenlerimizi bu konuda rahatlatmaktır.


Solid Works programı hakkında bilgi veren Köksal, SolidWorks üretime yönelik olarak 3 Boyutlu katı model tasarlanmasına, tasarlanan parçaların montajı, simülasyonu ve analizlerine olanak tanıyan bir CAD/CAM yazılımıdır. Özellikle üretim sanayinde tasarım yapmak için çok gerekli bir yazılımdır. Halen ilimizde pek çok firma bu programı aktif şekilde kullanmaktadır" dedi.


Son Güncelleme: 17.02.2017 20:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165