İşin uzmanı konuştu: AK Parti 2023'te nasıl kazanır?

Arter Reklam Sahibi Siyasal İletişimci hemşehrimiz Cevat Olçok, AK Parti’nin 2023 seçimlerinde kazanması için gerekli öngörülerini açıkladı.

06 Haziran 2022 Pazartesi 14:03
İşin uzmanı konuştu: AK Parti 2023'te nasıl kazanır?

Arter Reklam Sahibi Siyasal İletişimci hemşehrimiz Cevat Olçok, AK Parti’nin 2023 seçimlerinde kazanması için global sorun olan ekonomiyi düzeltmesi, iyi adaylar çıkarması ve derli toplu bir kampanya yapması gerektiği öngörüsünde bulundu.

GAZETECİ ADEM METAN'A KONUŞTU

Olçok, Gazeteci ve Radyo Programcısı Adem Metan’ın You Tube’de yayınlanan Peki Sonra? isimli programına konuştu.

2023 seçimleri için AK Parti ve Cumhurbaşkanı açısından iki farklı değerlendirme yapan Olçok, ekonominin böyle devam etmesi halinde AK Parti’nin seçimleri kaybedeceğini iddia etti. Olçok, 2023 seçimlerini Cumhurbaşkanlığı penceresinden değerlendirdiğinde ise  Erdoğan'ın kazanacağını savundu.

İşte Olçok’un dikkat çeken yorumu:

“Ekonomiyi belli bir raya yola koymak lazım, eğer ekonomi düzelirse Ak Parti açısından söylüyorum; seçimler daha rahat kazanılır. Ama ekonomi böyle devam ederse AK Parti kaybeder. Cumhurbaşkanımızın da kazanacağını söylüyorum.

HER SEÇİM ZOR, BU SEÇİM GERÇEKTEN ZOR

Ama şu lafı ben çok duydum. 50 yaşına geldim. Her seçim zor, her seçim zor. Gerçekten bu seçim zor..

TÜRKİYE’NİN ERDOĞAN’A İHTİYACI VAR

Ama Türkiye'nin Tayyip Erdoğan’a ihtiyacı var. Tayyip Erdoğan iyi bir lider, karizmatik bir lider. Kafasında, zihninde, gönlünde çok güzel vizyonlar var gerçekleştirmek istediği. Ve bunun için gece gündüz çalışıyor. Bunu topluma, millete aktarabilirsek, burada kenetlenme sağlanabilirse, AK Parti'nin, Tayyip Erdoğan'ın çok başarılı olacağını düşünüyorum. Şimdiden çalışmaya başlamak lazım, başlamaları lazım.

20 YILDIR İKTİDAR, EN ALT YÜZDE 30'u GÖRDÜ

Şunu da görmek lazım tabi. Eleştiriliyor, şu oluyor, bu oluyor da. Ben bir sürü araştırma takip ediyorum. En kötü gören yüzde 30'u görüyor AK Parti. 20 yıldan beri iktidarda. Bence çok büyük başarı. Seçim yok yani, ekonomi dünyada, Türkiye'de krize girdi, kur atakları var. Buna rağmen yüzde 30'u gördü, en altını söyledim.

İYİ ADAYLAR ÇIKARABİLİRSE…

AK Parti ekonomiyi yola koyabilir, iyi adaylar çıkartabilirse, derli toplu kampanya yaparsa, zaten Tayyip Erdoğan’ın liderliğini kimse tartışmıyor. Bence Türkiye'de, siyasette sorun iyi bir muhalefet olması lazım. İyi bir muhalefet, iyi bir iktidar demektir.Bazen çok partizanca bakmamak lazım. AK Parti'nin rakibi çok iyi olursa AK Parti de çok iyi güçlü olur. Çünkü rakip seni güçlendirir.  İnşallah vatanımız milletimiz için 2023 iyi geçer, bir de Cumhuriyet'in 100. yılı motivasyonu var...”

CEVAT OLÇOK KİMDİR?

İlkokulu ve ortaokul öğrenimini Çorum'da, lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı.

İş hayatına lise yıllarında, 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminde Boğaz Köprüsü'nde şehit olan ağabeyi merhum Erol Olçok ile birlikte reklamcılık yaparak başladı. Reklam sektörünün yeni bir ivme kazandığı 1990'lı yılların ortasında, Anadolu Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon Bölümü'nden ayrıldı ve ağabeyi merhum Erol Olçok ile birlikte kendi reklam ajansını kurdu. 1999 yılında Doğru Yol Partisi'nin seçim kampanyasını yaptı ve önemli bir tecrübe kazandı. 2001 yılında Ak Parti'nin isim, logo, slogan ve kurumsal kimlik çalışmalarını gerçekleştirdi.

O tarihten itibaren sırasıyla Ak Parti'nin 2002 Genel Seçimleri, 2004 Yerel Seçimleri, 2007 Genel Seçimleri, 2008 ve 2010 Halk Oylamaları, 2011 Genel Seçimleri, 2014 Yerel Seçimleri, 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri (R. Tayyip Erdoğan), 7 Haziran 2015-1 Kasım 2015 Genel Seçimleri ve 16 Nisan 2017 Halkoylaması seçim kampanya çalışmalarını üstlendi.

Siyasi iletişim alanında kazandığı tecrübeyi KKTC, Irak, Gürcistan, Malezya, Lübnan, Ukrayna, Mısır, Tunus ve Makedonya gibi ülkelerde pek çok defa seçim kampanyası yaparak perçinledi. Cevat Olçok kurduğu ve halen Yönetim Kurulu Başkanı olduğu CEO Event Medya Anonim Şirketi bünyesinde Türkiye'de WTA, Birleşmiş Milletler 4. Dünya İnsani Zirvesi, Teknofest, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu gibi ulusal ve uluslararası projelerin organizasyonlarını ve tanıtım çalışmalarını da başarıyla gerçekleştirdi.

Son Güncelleme: 07.06.2022 14:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2022-06-07 15:09:18

İyi aday demiş en iyisi olsa ne olur hepsi etkisiz eleman olacak sadece kollarını indirip kaldıracaklar oda bir kişinin istekleri için bu şeçim cumhurbaşkanlığı sistemi yanı tek adam sistemi devam etsinmi etmesin mi seçimi olacak sizce şu durumda biz akp ye oy verirmiyiz ben kendi adıma kocaman bi HAYIR

Avatar
Byy 2022-06-07 16:16:06

Bizim daltonlar ile yola devam.!!

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-06-07 16:08:26

Liyakat olmadıktan sonra hiç bir şey olmaz. Berberden Kasap olmaz, Kasaptan Berber olmaz. Deveye sormuşlar, boynun neden eğri demişler, nerem doğru ki demiş. TÜRKİYE de NECMETTİN ERBAKAN, MUHSİN YAZICIOĞLU, RECEP YAZICIOĞLU GİBİ VATANINA, MİLLETİNE, BAYRAĞINA AŞIK İNSANLAR GELMELİ, ANCAK MALESEF DOĞRU VE DÜRÜST İNSANLARI SEVMİYORUZ. ONUN İÇİN KİM GELİRSE GELSİN HEPSİ AYNI TAS, AYNI HAMAM.ANLAYANA.....

Avatar
Oy yok 2022-06-08 12:22:01

Ömrümün en verimli 20 yılı akp yönetiminin adaletsizliği ile geçti. Hele son yıllardır özellikle belediye de gördüğüm vasıfsız açık öğretim mezunları AMA badem bıyıklı ya da eğitimden yoksun bayanları memur olarak görmekten biktim. Akp ye asla oy yok

Avatar
Batandaş 2022-06-08 07:52:39

Emekliler 2500 tl'ye mahkum edildi. Hergn bir şeylere zam geliyor ve daha sayın Erdoğan başarılı bir lider öyle mi? Allah'ım sizi ıslah etsin.

Avatar
Sacit 2022-06-07 18:41:35

YALAN , ALGI ; MANUPİLE İLE HERŞEY OLUR.

Avatar
Doğrucu 2022-06-13 12:55:12

IMFye borç vermeye biraz ara versek kötü alıştılar borç paraya IMF yerine Kendi ülkemize aktaralım parayı

banner165