İskilip Halkbank’a yeni atama

Halkbank İskilip Şube Müdürlüğüne Tosya Halk Bankası Kobi Müşteri ilişkileri Yetkilisi Hüseyin Gürhan Davun atandı.

30 Ocak 2021 Cumartesi 12:23
İskilip Halkbank’a yeni atama

Halkbank İskilip Şube Müdürlüğüne Tosya Halk Bankası Kobi Müşteri ilişkileri Yetkilisi Hüseyin Gürhan Davun atandı.
Halkbank İskilip Şube Müdürü Erkan Kırallı’dan boşalan göreve bankanın Tosya Şubesi Kobi Müşteri ilişkileri Yetkilisi Hüseyin Gürhan Davun atandı.

Yeni görevine başlayan Hüseyin Gürhan Davun, devraldığı bayrağı daha ileriye taşımak için ilçede olduğunu söyledi. Halkbank olarak İskilip'e en iyi hizmeti sunmaya devam edeceklerini vurgulayan Davun "Şube olarak ilçede başarılı olmak için çalışacağız. Halkın gücü olmak için buradayız. Şubemizin başarısı İskilip'in başarısı olacak. Daima ilçe esnafı ve halkının hizmetinde olacağız.”dedi.
Selçuk Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Davun, 2007-2021 yılları arasında Türkiye Halk Bankası Tosya Şubesi'nde Kobi Müşteri İlişkileri Yetkilisi olarak çalıştı. 42 yaşındaki Davun evli ve bir çocuk babası.

Son Güncelleme: 30.01.2021 20:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2021-01-31 09:44:25

Atatürk resmi eğik. O tarafa baktığınızda fark ederseniz düzeltin bir zahmet.