İskilip iki isimle görüşecek

Çorum'un İskilip ilçesinde organize sanayi bölgesi kurulması için Bakan Varank ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ile görüşülecek.

19 Aralık 2022 Pazartesi 13:19
İskilip iki isimle görüşecek

Çorum'un İskilip ilçesinde organize sanayi bölgesi kurulması için girişim başlatıldı.

İskilip Gündem gazetesinden Tuncay Mumcu'nun haberi ve Bolu ÇORDER Onursal Başkanı Fikret Kısar'ın sürece dahil olmasıyla birlikte çalışma başlatıldı. İskilip OSB'ye İskilip kaymakamı, İskilip belediye başkanı, siyasiler ve sivil toplum kuruluşları tam destek veriyor.

İLK AYAK TSO, ORADAN ANKARA

Edindiğimiz bilgilere göre; çalışmaları yürütmek için bir heyet kuruldu. İlk toplantı Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ile yapılacak. Ardından çalışmalar ivedilikle Ankara'ya taşınacak.
İskilip heyetinin başkentte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile görüşme yapması bekleniyor.

1000 DÖNÜMLÜK ARAZİ

İskilip OSB için öngörülen yaklaşık bin dönümlük hazine arazisi üzerinde çalışma sürüyor.

Son Güncelleme: 20.12.2022 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2022-12-19 15:48:52

Sen uyutmadan başka söz bilmez misin, biraz pozitif ol doğrucu, konu memleket ise gerisi teferruattır.

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-12-19 13:45:17

Allah aşkına medet umduğunu kişilere bakarmısınız. Bir tanesi Çorum'un elinde ki fabrikalara gözünü diken FUAT OKTAY, diğerinde Çorum'a HAVALİMANI israf diyen MUSTAFA VARANK. Bunların Çorum'a Çorum'lulara zararı olur, FAYDASI, YARARI olmaz. medet ummak Çorum'a hiç bir fayda vermez. Senelerdir bunlar gibiler Çorum ve Çorumluları uyuttular. Bizim güzelim Çorum insanı da bunlar gibilere inandı. Bizim Bizden başka sevenimiz, dostumuz yok. Senelerdir söylüyorum. Senelerdir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
Hasan'a cevap 2022-12-19 19:45:47

Ben pozitif linkten yanayım. Hükümet tarafından Çorum her zaman yatırımlar da NEGATİFLİK yaşadığı için, sen kendi doğrunla devam et. Çorum sizin gibiler yüzünden hep geri gidiyor. Takım tutar gibi Parti tutmaya devam edin, kaybeden her zaman Çorum ve Çorumlular olacaktır. Memleket sevdalıları kimlerdi biliyormusun? Doğruyu söyleyen, vatana ihanet etmeyen, her zaman birlikten, beraberlikten yana olan:NECMETTİN ERBAKAN, MUHSİN YAZICIOĞLU, RECEP YAZICIOĞLU, ADNAN KAHVECİ, NECİP HABLEMİTOĞLU VE BUNLAR GİBİ DAHA SAYAMADIĞIM MEMLEKET SEVDALILARI İDİ. BİZ DOĞRULARI SÖYLEYELİM, GERİSİ BİZİM İÇİN TEFERRUATTIR. ANLAYANA.....

Avatar
İskilip 2022-12-20 00:44:56

Çorum da milli tek sen misin be gafil, tedbir bizden takdir Allah dan, İskilip Osb için ne gerekiyorsa yapılacak bilesin, bölücü parti hariç her kapıyı çalıp destek isteriz, bunda bir beis var mı?

Avatar
Cesur 2022-12-20 08:58:07

Çok iyi olur Çorumu Yozgatlılar düşünür

Avatar
Öz İskilip li 2022-12-20 18:02:05

İskilip e OSB mutlaka olacak, karşı çıkan faturasını öder, bilesiniz.

banner165