İskilip Kaymakamı göreve başladı

İskilip Kaymakamı Muharrem Eligül, yeni görevine başladı.

30 Ağustos 2019 Cuma 15:36
İskilip Kaymakamı göreve başladı

Muş Korkut Kaymakamı iken son kararname ile İskilip Kaymakamlığına atanan Muharrem Eligül, yeni görevine başladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programına katılan Kaymakam Eligül’e ilk ‘hayırlı olsun’ ziyaretini Belediye Başkanı Ali Sülük gerçekleştirdi.

MUHARREM ELİGÜL

1983 yılında Kırıkkale’de doğdu. İlk ve orta eğitimini Ankara’da tamamladı. 2005 yılında Uludağ Üniversitesi İ.İ.B.F. Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

Trabzon Tonya ve Konya Derbent ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Konya Yalıhöyük İlçe Kaymakamlığı, Adana Saimbeyli Kaymakamlığı, Bingöl Vali Yardımcılığı, Erzurum Vali Yardımcılığı ve Muş Korkut Kaymakamlığı görevinden İskilip’e atandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gurbetten 2019-08-30 17:33:19

Allahım hayırlı etsin. İlçemizin sorunlarının çözümüne ( Tosya İskilip dible yolunun yapımı müjdesini, Çankırı İskilip yolu ve İskilip Çorum yolunun bitimi müjdesine) vesile olmasını, ilçemizin trafik sorunun çözümane ve kapalı spor salonu tiyatro salonu sinema salonu kültür merkezi ihtiyar konağı hanımlar lokali yapımına vesile olmasını dileriz