İskilip Müftüsü oldu

Ordu Ulubey Müftüsü Dursun Boz, İskilip İlçe Müftüsü olarak atandı.

02 Haziran 2020 Salı 13:11
İskilip Müftüsü oldu

Ordu Ulubey Müftüsü Dursun Boz, İskilip Müftüsü olarak atandı.
Müftü Nurettin İçtuzer’in emekliye ayrılmasının ardından 5 aydır boş bulunan İskilip İlçe Müftülüğüne  Ordu Ulubey Müftüsü Dursun Boz atanarak göreve başladı.
DURSUN BOZ
1 Haziran 1978 yılında Trabzon’un Yomra ilçesine bağlı Kılıçlı Köyünde doğdu. İlkokulu aynı köyde okuduktan sonra Yomra Merkez Kuran Kursunda hafızlık yaptı. İmam Hatip Lisesini Trabzon’un Maçka ilçesinde, üniversiteyi  KTÜ Rize İlahiyat Fakültesinde okudu. 2001 yılında Gümüşhane’nin Dumanlı Köyünde İmam Hatip olarak göreve başladı. İki yıl imamlıktan sonra Diyanet İşleri Başkanlığı Trabzon Akçaabat Darıca Eğitim Merkezindeki ihtisasını bitirdi. 2006 yılında çekilen kura neticesinde Muğla’nın Bodrum ilçesine Vaiz olarak atandı. Bir buçuk yıl vaizlik yaptıktan sonra 23.11.2007 tarihinde Din Görevlisi olarak Hollanda’ya gitti. Hollanda'da beş yıl kaldıktan sonra Bodrumdaki görevine tekrar döndü ve bir süre daha burada vaizlik yaptıktan sonra Trabzon'un Maçka ilçesine tayin oldu. Yaklaşık sekiz ayda Maçka'da çalıştıktan sonra 04.05.2015 tarihinde Kars'ın Arpaçay ilçesine İlçe müftüsü olarak atandı. Daha sonra 16.07.2018 tarihinde Ordu Ulubey ilçesine atanan Müftü Boz evli ve üç çocuk babası.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2020-06-02 16:46:55

Kısmı inşaati biten ancak faaliyete geçemeyen Kur an Kurslarımızın açılmasına ce çeşitli sebeple kapanan kurslarıh İlçemize kazandirilarak eçılmasını sağleyarak Osmanlıdan gelen İlim irfen yuvası İlçemize hayırlı olur inşAllah.
Allahım utandırmasın. Hayırlı görevler nasip etsin.

Avatar
Dr 2020-06-02 23:17:55

Güzel meslek..