İskilip protokolü bayramlaştı

İskilip resmi bayramlaşma töreni Şehir Parkında düzenlendi.

06 Ekim 2014 Pazartesi 12:39
 İskilip protokolü bayramlaştı


İskilip resmi bayramlaşma töreni Şehir Parkında düzenlendi.


Bayramlaşma programına Kaymakam Şuayib Gürsoy, Belediye Başkanı Recep Çatma, Garnizon Komutanı Yarbay Çetin Öçal, EÜAŞ Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı İskilipli Nurettin Kulalı, daire amirleri, kurum müdürleri, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. İskilip’te çekim yapan Malezya TV3 kanalı da resmi bayramlaşma törenini görüntüledi.


Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Recep Çatma, Irak ve Suriye’de devam eden olaylar nedeniyle buruk bir bayram geçirdiklerini, hükümetin barış ve güvenlik için her türlü tedbirleri aldığını, vatandaşlar olarak hükümetin aldığı kararlar etrafında kenetlenilmesinin gerektiğini belirtti. Başkan Çatma “Hemşerilerimin ve İslam Aleminin Mübarek Kurban bayramlarını tebrik ediyorum. Ayrıca Malezya’dan gelerek İskilip’in tanıtımına katkı sağlayan Malezya TV3 kanalına da teşekkür ediyorum” dedi.


EÜAŞ Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Kulalı ile Kaymakam Şuayib Gürsoy’da birer konuşma yaparak tüm İskilip halkının ve İslam dünyasının bayramlarını tebrik ettiler. Kaymakam Gürsoy’da İskilip’te çekimlere devam eden Malezya TV3 kanalına teşekkür ederek başarılar diledi.


Parktaki programın ardından bayramda görevleri başında olan Emniyet teşkilatına, Askerlik Şubesine, Jandarma Karakoluna gidilerek personelin bayramları tebrik edildi.


Jandarma Komutanlığındaki tebrikleşmenin ardından Belediye Başkanı Recep Çatma ve beraberindeki heyet Cezaevine geçerek mahkumların ve personelin bayramlarını kutladılar. Başkan Çatma cezaevinden gelen her talebi karşılamaya çalıştıklarını, ihtiyaç ve taleplerini iletmeleri durumunda Belediye olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını beyan etti.



Son Güncelleme: 06.10.2014 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.