İskilip'te Kaya eylemi

İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya’nın üslubu yine eleştirilere neden oldu

07 Şubat 2018 Çarşamba 11:19
İskilip'te Kaya eylemi

İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya’nın, dün yapılan il genel meclisi toplantısında İskilip İl Genel Meclisi Üyesi Üzeyir Esenkaya’nın ilçeye kadın kültür merkezi kurulmasına yönelik vermek istediği önergeyi geri çevirme şekli ilçede eleştirilere neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, İl Genel Meclisi Başkanı Halil ibrahim Kaya’nın, İskilip İl Genel Meclisi Üyesi Üzeyir Esenkaya’nın önergesini saygı sınırlarını zorlayacak şekilde geri çevirdiği savunuluyor.

Konuya ilişkin telefonla ulaştığımız İskilip Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı İsmet Uslu, İskilip’te bugün saat 12.00’de Çarşı Cami Meydanı’nda sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünde bir basın açıklaması yapılacağını açıkladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaya 2018-02-07 16:05:05

Bu zattan bir şey olmaz, Çorum’un çıkarlarını savunmaktan aciz biri, örnek havaalanı konusu

Avatar
Murat 2018-02-07 21:08:24

Yazık. Bunun gibileri meclis başkanı oluyo

Avatar
İstifası alınmalı 2018-02-07 23:32:19

Bu Halil İbrahim kayanın vukuatları bir türlü bitmiyor.bu kaçıncı oldu.Partisine çok zarar veriyor.bir an önce istifası alınmalı.

Avatar
Mazlum babası 2018-02-07 17:20:47

Halil ibrahim kaya olmasa kimle uğraşacak bu Çorumlular. Yıpratmayın insanları. Sonra çalışkanlar gidiyor...

Avatar
Konyadan 2018-02-07 20:32:47

Başkan makam kalıcı değil koltukta kimse kalamaz istemem edemem yakışık oldu mu? Hiç yaşına göre mi? ÇORUM GELİŞTİRİN birşeyler yapın katip üye İSKİLİPE BİR ÇİVİ çAKTIRIRSA ELLERİNDEN ÖPERİM HELAL OLSUN İNŞALLAH FUTBOL SAHASININ DÜZENLENMESİ KAPALI SPOR SALONU YAPIM YARININ SAĞLANMASINA KALENİN RESTARASYONLARINA KÜLTÜR MERKEZİ YAPIMINA TİYATRO SİNEMA SALONU YAPIMINA YHATTA BELEDİYE HİZMET BİNASININ YENİLENMESİNE İHTİYAR MERKEZİ GENÇLİK MERKEZİ KÜLTÜR MERKEZİNİN YAPIMINA HATTA VE HATTA TOSYA İSKİLİP YOLUNUN YAPIMINA KIVILCIM OLMASI DİLEK VE TEMENNİSİNDE İLE SAYGILAR SELAMLAR ÜZEYİR ESENKAYA BAŞKANIMIZA HAYIRLARA VESİLE OLUR BAŞKANLAR DEĞİŞİYOR ZAMANI GELMİŞ bazı başkanların da değişmesine. ....