İskilip-Tosya Yolu acilen bitirilsin

İskilipliler Tosya yolunun bitirilmesi için kampanya başlattı

29 Ocak 2018 Pazartesi 01:11
İskilip-Tosya Yolu acilen bitirilsin

İskilipliler İskilip-Tosya Yolu’nun bitirilmesi için imza kampanyası başlatıldı.

İskilip'in Sesi Sahibi Ahmet Çarkacı tarafından başlatılan kampanyaya hemşehrilerin imzaları ile desteği istendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hitaben kaleme alınan ‘İskilip-Tosya Yolu acilen bitirilsin’ başlıklı kampanyada şu ifadeler yer aldı;

Değerli Cumhurbaşkanımız;

Anadolu’nun en eski yerleşim yerlerinden İskilip, sürekli göç vermekte ve son yıllarda göç oranı ile Türkiye rekoru kırmaktadır. Bu kültür ve ziraat şehri, en önemli sermayesi ülke için yetiştirdiği kıymetli insanları olan ve devletinden bir türlü lâyık olduğu ilgiyi göremeyen, gösterilmeyen bir mazlum şehirdir. Bağlı bulunduğu Çorumlu siyasetçilerden ve bürokratlardan görmediği zulüm kalmamıştır. Kültür salonu ve spor salonu bile olmayan, eğitimde Türkiye 14.’cülüğünden Çorum’un sonunculuğuna kadar düşen garip ve mazlum ilçedir.

İskilip, 15 yıl önce yapımına başlanan İskilip-Tosya Yolu ise ülkede AK Parti tarafından bitirilmeyen tek şehirler arası yoldur. Bizler can çekişen İskilip’e el atılmasını istiyoruz vebu isteğimizi de doğrudan Cumhurbaşkanımıza duyurmak istiyoruz. Sesimizi duyun Sayın Cumhurbaşkanım. İlim ve hilm beldesi İskilip’i Çorumlu ve İskilipli siyasetçilerin eline teslim etmeyiniz. Size olan sevgimize karşılık bekliyoruz.

Saygılarımızla ve muhabbetlerimizle.

Son Güncelleme: 29.01.2018 09:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-01-29 11:37:02

Reis Çoruma geldiğinde, neden oy verdiğimiz seçilmiş vekiller dile getirmediniz.. 40 yıldır dillere destan bir istek işi merkezden çözmek yada yerel seçimlerde iktidar partisi yerine başka bir partiye oy verip aman oylar gidiyor deyip hükümet bir an önce projeyi tamamlayıp işe başlar. Ama öyle böyle bu yol İhtiyaç. İskilip'in belediye, ilçe başkanı neden REİSE DURUMU İLETMEZ ANLAMAYIZ

Avatar
mehmet aygün 2018-02-01 11:08:41

Iskilip için bugüne kadar yapılan eser var mı?