İskilip yolu için tarih verdi

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, İskilip-Çorum Karayolu’nda yıl sonuna kadar Kızılırmak Köprüsü’ne kadar olan bölümün yapılacağını açıkladı.

31 Mayıs 2021 Pazartesi 18:47
İskilip yolu için tarih verdi

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, İskilip-Çorum Karayolu’nda yıl sonuna kadar Kızılırmak Köprüsü’ne kadar olan bölümün yapılacağını, güzergahın tamamının 2023 yılında hizmete açılmasının hedeflendiğini açıkladı.

Kavuncu, Çorum-İskilip karayolu yapımını üstlenen firmaların yetkilileri ile İskilip’te bir araya geldi. Kavuncu, görüşmede Çorum-İskilip karayolundaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bugüne kadar Haramideresine kadar olan 25 kilometrelik bölümde çalışmaların tamamlandığını belirten Milletvekili Erol Kavuncu, hedeflerinin 2023 yılında Çorum-İskilip karayolunu bitirmek olduğunu söyledi.

Proje tamamlandığında Çorum’dan İskilip, İskilip’ten de Çorum’a ulaşımın kolaylıkla sağlandığı bir yol haline geleceğini dile getiren Kavuncu, “İnşallah Kavuncu, İskilip yolu bu sene Kızılırmak Köprüsü’ne kadar bitirilecek. 2023 yılına kadar Çorum-İskilip karayolunu tamamlayarak hizmete açmayı planlıyoruz. AK Parti iktidarında Çorum’a ulaşımda 24 milyar TL’nin üzerinde yatırım yapıldı. AK Parti iktidarının da en iddialı olduğu alanlardan birisi ulaşım. Bu alanda ciddi mesafeler kat edildi. Bu alandaki başarımıza bir gölge düşmesini de istemiyoruz” şeklinde konuştu.

İHA

Son Güncelleme: 31.05.2021 19:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2021-05-31 18:56:26

İnşellah söz tutulur. Yazılı söz unutulmaz. yalnız buteçek ise areç sayısı 2 3 katıne çıkertılmalı.
Tosya İskilip YOLU MÜJDESİNİ BEKLİYORUZ.
İskilip sanayii Çorum tarafı ve İskilip tarafı 270' ila 280' lik açılarda keskin viraj var bu virajlar yumuşatılmalıdır..Iskilipdeki boşalan cezaevi Adalet Meslek Yüksek Okuluna dönüştürülmelidir.
Vekilimizden Meslek Yüksek Okulu açılışınıda beklenti mevcuttur bina? Kur-an kursu binası? daha sorun vardı bıktırmayalım? herkes biliyor. Sahipsiz memleket olmesın İskilip

Avatar
Çorumlu 2021-05-31 21:41:19

20 yıldır ilçe yollarını yapamayanlardan çok fazla birşey beklememek gerekir. Yıllar seneler bitmez. 2023 olmazsa 2053 o da olmadı 2071,nasıl olsa Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum

Avatar
Meraklı 2021-05-31 23:59:17

50 km yol toplamda 4 senede mi bitecek yani. Büyük başarı. Tebrikler