İskilip’e hayran kaldılar

İskilip sempozyumuna katılan konuklar İSDAK organizasyonunda doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

13 Ekim 2014 Pazartesi 11:34
 İskilip’e hayran kaldılar


İskilip sempozyumuna katılan  konuklar İSDAK organizasyonunda doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.


Yürüyüşe İskilip Kaymakamı Şuayib Gürsoy, Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, Müze Müdürü Önder İpek, İskilip MYO Doç. Dr. Muammer Cengil, akadekisyenler ve İSDAK üyeleri katıldı.


Ahlatçık Köyü Selbasan mevkiinden başlayan yürüyüşte bol bol fotoğraf ve doğa keşfi yapan konuklar, sonbaharın tüm renklerini görme fırsatı buldu.  Akpınar köyünde İSDAK tarafından ikram edilen kahvaltı ve çay molası sonrası  yürüyüş tamamlandı.


İSDAK Başkanı Hasan Güçlü yaptığı açıklamada; “İlçemizde yapılan bu sempozyumda emeği geçen başta Kaymakamımız Sayın Şuayib Gürsoy’a, Belediye Başkanımız Sayın Recep Çatma’ya, Yüksekokul Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Muammer Cengil’e sunumları ile bizleri aydınlatan değerli hocalarımıza sonsuz teşekkür ederim. Derneğimiz olarak ilçemizde bulunan Gastronomi yürüyüş yollarının tanıtımını yapmamızı ve değerli katılımcılar ile birlikte yürümemizi sağladıkları için teşekkür ederiz” dedi.




Son Güncelleme: 13.10.2014 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.