İskilipli Atıf Hoca Bolu’da anıldı

İskipli Atıf Hoca Bolu'da anıldı.

21 Şubat 2019 Perşembe 12:47
İskilipli Atıf Hoca Bolu’da anıldı

İskilipli Atıf Hoca'da Bolu'da anıldı.

Bolu Eğitime Destek Platformu’nun her ay hemşehrimiz Fikret Kısar tarafından düzenlenen konferans zincirinin bu ayki konukları Yazarlar Birliği Onursal Başkanı Mehmet Doğan ve 20.dönem Hatay Milletvekili Dr. Mehmet Sılay oldu.

Bolu STK Başkanları ve İskilipliler’in katılımıyla TÜGVA’da düzenlenen toplantıda, Atıf Hoca'nın hayatı ve eserleri anlatıldı. Atıf Hoca'nın "Gerçek bir Kuvvayı Milliyeci" olduğu, donanmayı yüceltici kitap yazdığı ve her zaman devletinin yanında olduğu belgeleriyle anlatıldı. İdam kararına karşı yaptığı savunma anlatılırken duygu dolu anlar yaşandı. Toplantıya BAİÜ Rektörü, Rektör Yardımcısı, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı, İletişim Fakültesi Dekanı ve öğrenciler katıldı.

İskilip’in Sesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.