İskilip’te bayram temizliği

İskilip Belediyesi Ramazan Bayramı tedbirlerini aldı.

14 Temmuz 2015 Salı 14:11
 İskilip’te bayram temizliği


İskilip Belediyesi Ramazan Bayramı tedbirlerini aldı.


İskilip Belediyesi vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için kolları sıvadı. Yeşil alanlar ve orta refüjlerde yabani otların temizliği ile bakım çalışması bitirilirken, kentin ana caddeleri, kaldırımları ve yollar tazyikli su ile yıkandı. Yol süpürme araçlarının da görev aldığı çalışmaların arife gününe kadar devam edilecek.


Zabıta Amirliği ekipleri de yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi rutin denetimlerini artırdı.


İskilip halkının rahat bir bayram geçirmesini sağlamak için bir takım önlemler alındığını ve kentin belirli bölümlerinde temizlik çalışmalarının yürütüldüğünü belirten İskilip Belediye Başkanı Çatma, “Belediyemiz vatandaşlarımızın huzurlu, güvenli, neşeli hem de güzel bir ortamda bayram yapmalarını sağlamak için bir takım tedbir ve önlemler almıştır” dedi.




Son Güncelleme: 14.07.2015 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.