İskilip’te elektrik yer altına alınıyor

İskilip’te elektrik kabloları yer altına alınıyor. YEDAŞ yetkilileri Belediye Başkanı Recep Çatma...

20 Ağustos 2014 Çarşamba 10:00
 İskilip’te elektrik yer altına alınıyor


İskilip’te elektrik kabloları yer altına alınıyor. YEDAŞ yetkilileri Belediye Başkanı Recep Çatma’yı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.


YEDAŞ, İskilip Belediyesinin katkıları ile İilçede daha güvenli yaşam ve çevredeki çirkin görüntüye son vermek için elektrik kablolarını yer altına alma çalışmalarına başlıyor.


Bu kapsamda yapılacak olan çalışmaların ilk etabında şehir stadından Halk Eğitim Merkezi binası önüne kadar olan kısımda elektrik kabloları yer altına alınacak. İkinci etap çalışmasında ise Akçay kenarından hastane altına kadar olan bölümde çalışmalar devam ettirilecek. Çalışmaların bitiminde toplamda 3 kilometrelik elektrik kablosu yer altına alınmış olacak.


600 METRE ALANDA ORTA REFÜJ AYDINLATMA ÇALIŞMASI


Elektrik kablolarının yer altına alınması çalışmasının hemen bitiminde yaklaşık 600 metre ana yol güzergahında orta refüj aydınlatma çalışması başlatılacak. Aydınlatma çalışması şehir stadından başlayıp Hacı Karani köprüsüne kadar devam ettirilecek. 


İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, yerel seçimlerde İskilip halkına vaat ettikleri alt yapı ve üst yapı hizmetlerini gerçekleştirebilmek için çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini söyledi. Başkan Çatma, “Öncelikle çalışmalarda emeği geçen YEDAŞ yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Biz kendilerine de söyledik. Çalışmalarda Belediyemiz olarak tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Önümüzdeki süreçte diğer güzergâhlar üzerindeki elektrik kablolarının da yer altına alınması için gerekli çalışmalar devam edecek” dedi.

 




Son Güncelleme: 20.08.2014 10:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.