İskilip’te konuta yoğun ilgi

İskilip’te TOKİ Başvuru Ofisi oluşturuldu.

12 Mart 2015 Perşembe 17:32
 İskilip’te konuta yoğun ilgi


İskilip’te TOKİ Başvuru Ofisi oluşturuldu.


Belediye Başkanı Recep Çatma’nın girişimleri ile kabul edilen TOKİ projesi kapsamında Belediye Hizmet Binası’nda açılan başvuru birimime yoğun ilgi devam ediyor.


İskilip Belediyesi’nden Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, İskilip gündemine oturan TOKi projesi, mülkiyeti belediyeye ait Sakarya Mahallesi’nde tahsis edilen alana yapılacak. Konutlar 7 Blok, 4 kat, 109 daireden oluşuyor. Konutların çevre düzenlemesi, sosyal yaşam alanları, ulaşım kolaylığı ve ulaşım yollarında yapılacak olan düzenlemelerle yapısal anlamda yenilik yaşanacak.


Belediye Başkanı Recep Çatma, son başvuru tarihi olan 30 Nisan 2015 tarihinden hemen sonra konutların ihalesinin yapılacağını, inşaatın kısa sürede bitirileceğini, hemşerilerini kira öder gibi ev sahibi olma imkânına kavuşturduklarını belirterek, “Talebin yüksek olması durumunda ek konut yapımı planlarının da hazır olduğunu beyan ederek, bu tarihi yatırımın İskilip’imize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.




Son Güncelleme: 12.03.2015 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.