İskilip’te üç ayrı kurs

İş-Kur, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri işbirliği ile İskilip’te üç ayrı kurs açılacak.

27 Şubat 2017 Pazartesi 21:30
İskilip’te üç ayrı kurs

İş-Kur, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri işbirliği ile İskilip’te üç ayrı kurs açılacak.


Çorum’da istihdamın korunması, artırılması ve işsizliğin azaltılması, ekonomideki yeni işlerin yaratılması ve yeni mesleklerin edinilmesi bunların geliştirilmesi amacı ile İş-Kur İl Müdürü Ali Şahan, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş ve Halk Eğitim Merkezi Müdürleri arasında işbirliği protokolleri imzalandı. Eğitimler ilan edilen program çerçevesinde merkezde Ovasaray Köyü, ilçelerde ise Alaca, Boğazkale, Ortaköy, İskilip, Sungurlu, Dodurga ve Laçin ilçe merkezlerinde ve belirlenen ilçe köylerinde gerçekleştirilecek.


İskilip’te örtü altı sebze yetiştiricisi, arıcı ve meyve ağaçları budamacısı kursları 6 Mart 2017 tarihinde başlayacak. Kurslara katılmak için İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmak, 18-45 yaşında bay-bayan olmak, en az ilkokul mezunu olmak, öğrenci olmamak, emekli veya aktif sigortalı olmamak gerekiyor. Kurslar için mülakatlar ise 2 Mart tarihinde başlayacak. 


Son Güncelleme: 27.02.2017 21:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.