İskilip’teki sorunlu kavşaklar mercek altında

Çorum Valiliği tarafından oluşturulan komisyon, Çorum il merkezi ve ilçelerine ait yollarda...

23 Temmuz 2015 Perşembe 16:26
 İskilip’teki sorunlu kavşaklar mercek altında


Çorum Valiliği tarafından oluşturulan komisyon, Çorum il merkezi ve ilçelerine ait yollarda karayolları ve jandarma ile koordineli olarak karayollarında trafiği engelleyen, yol bozuklukları ve kazaya sebebiyet verebilecek yerlerle ilgili çalışmalarını İskilip’te sürdürdü.  Komisyon üyeleri İskilip’te yapılacak çalışmalar için Belediye Başkanı Recep Çatma'yı makamında ziyaret etti.


Ziyaret İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Vekili Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Recep Çıplak başkanlığında, Çorum Belediye Başkanlığı Fen İşleri Teknikeri ve Yol Bakım Amiri Oktay Çalışkan, Karayolları 71. Şube Şefliğinde görevli Şube Teknikeri Mustafa Akaydın, Karayolları 73. Şube Şefliğinde görevli Şube Teknikeri Şenol Aaygün, Çorum İl Jandarma Komutanlığında görevli  J.Kd.Bçvş. Ayhan Özenç , Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü 4. Sınıf Emniyet Müdürü Abdurrahim Esmek,  DSİ 54. Şube Şefliği teknikeri Mustafa Kaleycik, hazır bulundu.


Yapılan incelemelerde İskilip Sanayi girişinde bulunan Çankırı yolu kavşağı ve Şehir stadyumu yanında bulunan hastane yolu kavşağının yeniden düzenlenerek yapılması ile birlikte hastane yolu kavşağında olası kazaların önüne geçilebilmesi için  trafik ikaz lambaları konulması, bordürdeki yan yolların kapatılması, çevre yolu üzerinde yağışların meydana getirdiği bazı alanlarda oluşan su birikintilerinin önlenmesi için oluşturulan komisyon tarafından rapor hazırlandı. Komisyon tarafından oluşturulan rapor valilik makamına sunulacak.



Son Güncelleme: 23.07.2015 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165