İskilip’ten Fransa’ya tepki

Fransa'da ilk kez resmen 'Ermeni Soykırımını Anma Günü' etkinlikleri düzenlenmesine Çorum’un İskilip ilçesinden tepki geldi.

24 Nisan 2019 Çarşamba 18:45
İskilip’ten Fransa’ya tepki

Fransa'da ilk kez resmen 'Ermeni Soykırımını Anma Günü' etkinlikleri düzenlenmesine Çorum’un İskilip ilçesinden tepki geldi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEPKİ GÖSTERDİ

İskilip'in Sesi'nde yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Ermeni soykırımını anma günü' etkinliklerini düzenleyen Fransa'ya tepki gösterdi. Erdoğan, "Bizi Ermeni meselesi üzerinden sıkıştırmak isteyenlerin yüzüne kanlı geçmişini çarpmak zorundayız" dedi.

İSKİLİP’TEN MİLLİ DURUŞ

İskilip'te Fransa'nın tavrına karşı bugün yaklaşık 6 bin kişilik dev yürüyüş tertiplendi. İskilip Kaymakamı Bayezit Bestami Alkan tarafından düzenlenen yürüyüşe esnaf odaları, spor kulüpleri, vatandaşlar ile öğretmen ve öğrenciler katıldılar. İskilip Hükümet Binası önünden başlayan yürüyüşün önünde Kaymakam Bayezit Alkan, Belediye Başkanı Ali Sülük ve hemşerimiz MHP MYK Üyesi Hasan Oğuz Kısar yer aldı. Şehitlik ve ilçe stadına kadar devam eden yürüyüşte tekbir getirildi ve marşlar söylendi. Şehit Mikail Kaya Stadı’nda toplanan kalabalık şehitler için saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı’nı okuduktan sonra dağıldı.

Son Güncelleme: 24.04.2019 20:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
evet tek gerekli olan buydu 2019-04-24 20:00:14

fransa: tmm kardeşim iskilipli eylem yaptıysa geri adım atıyorum

Avatar
crm 2019-04-25 08:56:31

adamlar Bİ ŞEY yapmış, en azından bir emek vermiş, sende kçının üzerinde oturup bunları eleştirmeye devam et....