İskilip’ten Rektör’e teşekkür

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan'a...

23 Ekim 2014 Perşembe 16:24
 İskilip’ten Rektör’e teşekkür


İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan'a İskilip'e gösterdiği ilgi, destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.


Başkan Çatma İskilip Meslek Yüksek Okulunun 2014-2015 Akademik yılı açılışında Türkiye'nin önde gelen girişimcilerinden işadamı Ahmet Ahlatcı'nın ilk dersi vermek üzere İskilip'e gelmesini sağlayan ve yeni programların kazandırılması için çaba sarf eden Rektör Alkan'a teşekkür etti.


Çatma "Rektörümüz Sayın Reha Metin Alkan'ın 9-11 Ekim 2014 tarihlerinde Hitit Üniversitesi, İskilip Kaymakamlığı ve İskilip Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen Her Yönüyle İskilip:Dünü, Bugünü, Yarını konulu sempozyuma 60'ın üzerinde akademisyenin gelmesinde büyük emek harcaması ve aynı sempozyumun açılış konuşmasında İskilip'in sosyal, kültürel ve folklorik özelliklerini araştırarak eser haline getiren akademisyen ve düşünce adamlarına maddi ödül taahhüdünde bulunması bizleri son derece mutlu etmiştir.


İskilip'in beş bin yıllık tarihi geçmişine paralel olarak zengin kültürel birikiminin olmasına rağmen araştırmaya aç bir şehir olduğu bilinmektedir. Prof. Dr. Sayın Reha Metin Alkan bu konuda önemli bir kapı açmıştır. İskilip'in tarihine not düşülmesine vesile olan Her Yönüyle İskilip Sempozyumunun başarı ile sonuçlanmasında önemli katkı ve gayretleri olan, İskilip'in araştırılmasını maddi ve manevi olarak teşvik eden Rektörümüz Sayın Reha Metin Alkan'a, akademisyenlerimize ve tüm emeği geçenlere şahsım ve İskilip halkı adına şükranlarımı sunuyorum" dedi. 




Son Güncelleme: 23.10.2014 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165