İŞKUR’dan mesleki eğitim kursları

Çorum Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü, çeşitli mesleklerde eğitim kursları açacak.

14 Mart 2015 Cumartesi 16:24
 İŞKUR’dan mesleki eğitim kursları


Çorum Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü, çeşitli mesleklerde eğitim kursları açacak.


İşte o kurslar:


Ahşap Hediyelik Eşya Yapımcısı, Ayakkabı İmalat İşçisi (Sayacı) ve Ayakkabı İmalat İşçisi (Montaj)


İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından İskilip Metin Alkan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile ‘Ahşap Hediyelik Eşya Yapımcısı’, ‘Ayakkabı İmalat İşçisi (Sayacı)’ ve ‘Ayakkabı İmalat İşçisi (Montaj)’ mesleklerinde mesleki eğitim kursları açılacak.


İskilip Metin Alkan Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü'nde yapılacak olan kurslar 25'er kişilik birer grup halinde düzenlenecek ve Pazartesi'den Cuma'ya haftada 5 gün ve günde 8 saat (08:00-17:00) yapılacak.


Ahşap Hediyelik Eşya Yapımcısı kursu 7 Nisan - 27 Temmuz 2015; Ayakkabı İmalat İşçisi (Sayacı) kursu 1 Nisan - 2 Temmuz 2015; Ayakkabı İmalat İşçisi (Montaj) kursu 1 Nisan - 9 Temmuz 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.


Kurslar için son başvuru tarihi: 22 Mart 2015


Mülakat yeri ve saati: İskilip Halk Eğitim Merkezi 23 Mart 2015 saat 10.00


Peynir İmal İşçisi      


İŞKUR İl Müdürlüğümüz tarafından Ortaköy içesinde Ortaköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile ‘Peynir İmal İşçisi’ mesleğinde mesleki eğitim kursları açılacak.


Ortaköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde ve Ortaköy Aşdağul Beldesinde yapılacak olan kurslar 25'er kişilik birer grup halinde düzenlenecek. Peynir İmal İşçisi kursu 1 Nisan 2015 tarihinde başlayıp 18 Haziran 2015 tarihinde sona erecek.

Kurslar için son başvuru tarihi 23.03.2015 ve 24.03.2015.

Mülakat yeri ve saati Ortaköy Halk Eğitim Merkezi - 10.00 - Ortaköy Aşdağul Beldesi - 14.00

Turistik ve Hediyelik Eşya Yapımcısı    


Özel Politika ve Uygulamaların Geliştirilmesi çerçevesinde İŞKUR İl Müdürlüğü, Çorum Merkez Halk Eğitim Merkezi ve Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü işbirliğinde uygulanacak olan ‘Turistik ve Hediyelik Eşya Yapımcısı’ mesleğinde 12 kişilik işgücü yetiştirme kursu açılacak. Kurs sonunda başarılı olan kursiyerlere belirtilen meslekte sertifika verilecek, çeşitli program ve projelerden yararlanmada öncelikli olması sağlanacak.

Eğitimler 1 Nisan - 11 Mayıs 2015 tarihleri arasında Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü’nde verilecek.

Mülakat yeri: Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü

Mülakat tarihi: 30 Mart 2015 Pazartesi saat 14.00

‘Hasta ve Yaşlı Refakatçisi’


Özel Politika ve Uygulamaların Geliştirilmesi çerçevesinde İŞKUR İl Müdürlüğü ve Bayat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde uygulanacak olan ‘Hasta ve Yaşlı Refakatçisi’ mesleğinde 25 kişilik işgücü yetiştirme kursu açılacak. Kurs sonunda başarılı olan kursiyerlere belirtilen meslekte sertifika verilecek, çeşitli program ve projelerden yararlanmada öncelikli olması sağlanacak.

Eğitimler 1 Nisan - 14 Ağustos 2015 tarihleri arasında Bayat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde verilecek.

Mülakat yeri: Bayat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü

Mülakat tarihi: 25 Mart 2015 Çarşamba saat 10.00

Çilek Yetiştiricisi


Özel Politika ve Uygulamaların Geliştirilmesi çerçevesinde İŞKUR İl Müdürlüğü, İskilip Metin Alkan Halk Eğitim Merkezi ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü işbirliğinde uygulanacak olan ‘Çilek Yetiştiricisi’ mesleğinde İskilip Şeyh Köyünde 25 kişilik işgücü yetiştirme kursu açılacak.

Eğitimler 1 Nisan  - 18 Mayıs 2015 tarihleri arasında İskilip Şeyh köyünde verilecek.

Mülakat yeri: İskilip Şeyh Köyü

Mülakat tarihi: 25 Mart 2015 Çarşamba saat 14.00

Örtüaltı Sebze Yetiştiricisi (Seracı)

Özel Politika ve Uygulamaların Geliştirilmesi çerçevesinde İŞKUR İl Müdürlüğü ve Mecitözü Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde uygulanacak olan ‘Örtüaltı Sebze Yetiştiricisi (Seracı)’ mesleğinde 25 kişilik işgücü yetiştirme kursu açılacak.


Eğitimler 1 Nisan - 24 Haziran 2015 tarihleri arasında Mecitözü Doğla köyünde verilecek. 

Mülakat yeri: Mecitözü Doğla Köyü

Mülakat tarihi: 30 Mart 2015 Pazartesi saat 10.00

Peynir İmal İşçisi


İŞKUR İl Müdürlüğü, Çorum Merkez Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü işbirliğinde uygulanacak olan ‘Peynir İmal İşçisi’ mesleğinde Çorum Merkez Ovasaray Köyünde 25 kişi, Düvenci Beldesinde (25 kişi), 2 grup halinde toplam 50 kişilik işgücü yetiştirme kursu açılacak

Eğitimler 1 Nisan - 18 Haziran 2015 tarihleri arasında Düvenci Beldesi ve Merkez Ovasaray Köyünde verilecek.

Mülakat yerleri ve tarihleri

Düvenci Beldesi Belediye Binası: 27 Mart Cuma günü saat 10.00

Merkez Ovasaray Köyü Muhtarlık Binası 27 Mart Cuma günü saat 14.00

Dokumacı (El Tezgahı)

İŞKUR İl Müdürlüğü ve Kargı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde uygulanacak olan ‘Dokumacı (El Tezgahı)’ mesleğinde 12 kişilik işgücü yetiştirme kursu açılacak. Kurs sonunda başarılı olan kursiyerlere belirtilen meslekte sertifika verilecek, çeşitli program ve projelerden yararlanmada öncelikli olması sağlanacak.

Eğitimler 1 Nisan - 4 Haziran 2015 tarihleri arasında Kargı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde verilecek.

Mülakat yeri: Kargı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü

Mülakat tarihi: 31 Mart 2015 Salı saat 10.00

Kurslara katılmak isteyen müracaatçıların, son başvuru günlerine kadar (son günler dahil), İŞKUR Çorum İl Müdürlüğündeki İş Danışmanları ile görüşmeleri ve yapılacak olan mülakata katılmaları gerekecek. Yapılacak olan mülakat sonucunda kursiyerler belirlenecek.

Kurslara katılım şartları İŞKUR İl Müdürlüğü’nden öğrenilebilir.




Son Güncelleme: 14.03.2015 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165