İşkur'dan yeni istihdam

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Assistt Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri A.Ş. işbirliğinde 25 kişilik Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi kursu düzenleyecek.

17 Kasım 2015 Salı 09:47
İşkur'dan yeni istihdam

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Assistt Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri A.Ş. işbirliğinde 25 kişilik Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi kursu düzenleyecek. Kurs sonunda katılımcılardan %50’sine işyerinde istihdam sağlanacak.

Eğitimler, 1 Aralık 2015 - 4 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.


Kursa katılma şartları: İŞKUR'a kayıtlı işsiz olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından gün almamış bay-bayan, en az lise mezunu olmak, askerliğini yapmış olmak veya En az 1 yıl tecilli olmak, öğrenci olmamak (Açık öğretim öğrencilerinin başvurusunda engel yoktur), İŞKUR'un Kurs, Toplum Yararına Programı (TYP), İşbaşı Eğitim Programı (İEP)  ve Girişimcilik programlarından son 6 ay içerisinde faydalanmamış olmak, emekli veya aktif sigortalı olmamak, son bir yıl içerisinde Assistt Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri A.Ş.'nin çalışanı olmamak.


Kursa katılmak isteyenlerin 23 Kasım 2015 son başvuru tarihine kadar İŞKUR İl Müdürlüğüne başvurmaları gerekecek.

Kursiyer seçimleri, 25-27 Kasım 2015 tarihleri arasında Organize Sanayi Bölgesi Ankara Yolu 12. km’de faaliyet gösteren işyeri adresinde yapılacak.


Son Güncelleme: 17.11.2015 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.