İspanya yolcuları bilgilendirildi

GÜL-DER İspanya’da eğitime katılacaklar için bilgilendirme toplantısı yaptı.

04 Temmuz 2016 Pazartesi 10:50
İspanya yolcuları bilgilendirildi

GÜL-DER İspanya’da eğitime katılacaklar için bilgilendirme toplantısı yaptı.

Yapılan açıklamaya göre, Proje yürütme komisyonu; Avrupa Birliği Bakanlığı, Avrupa Birliği Eğitim Ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülen
Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği-Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında 2015 yılı Teklif Çağrısı Döneminde sunulan 2015-1-TR01-KA104-020713 numaralı ve "Avrupa Ülkelerinde Okuma Alışkanlığının Kazandırılması Sürecinin İncelenmesi" başlıklı proje ile İspanya’ya gidecek katılımcılarla geçtiğimiz cumartesi günü saat 16.00’da bilgilendirme toplantısı yaptı.


İspanya’da eğitime katılacaklar; proje ortağı olan Gül Gençlik Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, Çorum Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Çorum Bilim ve Sanat Merkezi, Çorum Eğitim Kültür ve Araştırma Derneği ve Çorum Eğitimciler Birliği Sendikası çalışanları ve üyelerinden oluşan yirmi iki katılımcıdan oluşmakta.  


Gül-Der konferans salonunda yapılan toplantıda proje Yürütme Komisyonu tarafından katılımcılara; projenin aşamaları, sürecin işleyişi, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. 


Daha sonra katılımcılara; İspanya’nın Sevilla şehrinde uygulanacak14 günlük program anlatılarak İspanya/sevilla hakkında coğrafik, kültürel, sosyal ve tarihsel bilgiler verilerek ön bilgilendirme yapıldığı belirtildi.


Ulaşım, konaklama, ihtiyaçların giderilmesi, yapılacak kültürel geziler hakkında da bilgilendirilen katılımcılara, İspanya ortağımızla ve diğer kurum ve kuruluşlara yapılacak inceleme, araştırma ve eğitim faaliyetlerinde konuların iyi anlaşılması için eğitim aşamasında sorular sorulup notların tutulmasının önemi vurgulandığı ifade edildi.


Bilgilendirme toplantısı, katılımcıların sorularının cevaplandırılmasından sonra,  kamuoyunun Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerinden emin olmaları, istenilen verimin elde edilmesi ve projenin başarılı şekilde geçmesi temennisi ile bitirildi. 

Son Güncelleme: 04.07.2016 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.