İstanbul Sözleşmesi'nin gereği yapılacak

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, AK Parti’nin İstanbul Sözleşmesi için gereğini yapacağını açıkladı.

16 Temmuz 2020 Perşembe 14:22
İstanbul Sözleşmesi'nin gereği yapılacak

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, “Bizim yoldaşımız millettir. Milletimizle beraber yürüdüğümüz müddetçe bizi, yolumuzdan da, yoldaşımızdan da ayırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.”dedi.

AK Parti’nin İstanbul Sözleşmesi için gereğini yapacağına inandığını belirten Kavuncu, açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

“Gücünü vesayet odaklarından değil, milletin değerlerinden, birlik ve beraberliğinden alan Ak davamız,  ‘İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın’ düsturuyla aziz milletimizin birçok hayalinin gerçekleşmesine vesile olmuştur. Hükümetlerimiz döneminde nice sessiz devrimler yaşanmış gerçekleştirilen reformlarla vatandaşlarımızın her anlamda hayat düzeyi yükseltilmiştir. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerji yatırımlarına, şehirleşme, altyapı yatırımlarından, uluslararası ilişkilere her alanda ülkemiz çağ atlamıştır. Yasaklar kaldırılmış, özgürlük alanları genişletilmiştir. Yıllarca aziz milletimize oynanan koalisyon, kriz, darbe ve vesayet oyunları bozguna uğratılmıştır. Demokrasimizin üzerindeki vesayet gölgesine son verilip ülkemiz ayağına vurulan prangalardan kurtarılmıştır.

Ülkemiz, geleceğine umutla bakan, vatandaşlarına özgüven aşılayan, mazlum ve mağdurlara sığınak olan vizyon ve misyonuyla güçlü bir ülkedir. Bugün; bağımsız dış politikasıyla, itibarlı pasaportuyla, yükselen ekonomisiyle bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir Türkiye vardır. Büyük ve güçlü Türkiye davamızın ete kemiğe büründürülmesinin mimarı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum.

Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da aziz milletimizin azmi, çalışkanlığı, dirayeti ve kabiliyetiyle önümüze çıkartılan engelleri birer birer aşarak hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz. Milli iradeye sahip çıkarak, ekonomimizi büyüterek, istiklalimizi koruyarak, güvenliğimizi sınırlarımızın ötesine taşıyarak tek yumruk halinde bu büyük şahlanışla ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşıyacağız.  Milletimizin verdiği ülkeyi yönetme emaneti doğrultusunda hükümetimizin hizmetleri kesintisiz olarak devam etmektedir. Hükümetimiz, milletimizden aldığı güçle hizmet etmeyi aşkla ve şevkle, halka hizmeti hakka hizmet bilen bir anlayışla sürdürmektedir. Türkiye Milli ve yerli olmayan prangalarından kurtulmaya devam edecektir.

AK PARTİ İSTANBUL SÖZLEŞMESİ İÇİN GEREĞİĞİNİ YAPACAK

Her alanda yerli ve milli olmanın, ülkemiz, milletimiz açısından son derece önemli olduğunu yaşayarak öğrendik. Millet olarak yaşadığımız bütün bu süreçlerde ve atılan her adımda gücünü daha da artıran Türkiye’nin, yoluna emin adımlarla ilerlemesi için,  milli değerlerimize ve tarihî duruşumuza yakışmayan bazı yüklerinden, mevzuatlardan, sözleşmelerden,  protokollerden de arınması son derece önemlidir.  Millet iradesini baş üstünde tutarak hizmetlerine devam eden hükümetimiz geçmişte olduğu gibi bu günde, yarında aziz milletimizin taleplerine asla bigâne kalmayacaktır.

Bu kapsamda “İstanbul Sözleşmesi” oldukça hassas bir husus olarak gündemdeki yerini korumaktadır. Uygulamalarda görülmüştür ki; söz konusu bu sözleşmenin kimi maddeleri ahlaki değerlerimizle hiçbir şekilde uyuşmamakta, toplumunuzun temeli, çekirdeği olan aile kurumunu tahrip etmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erodğan’ın veciz ifadelerinde olduğu gibi ‘’Siyasetin tek limanı ahlaktır’’ düsturuyla kurulan ve yoluna devam eden partimizin gerekli adımları atacağına inancımız tamdır. Milletimizin tarihi beklentilerini gerçekleştiren AK Parti iktidarımız bu konuyu da gündemine alacak ve gereğini mutlaka yapacaktır.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Okudun mu 2020-07-16 15:26:42

Eminin bir kez okumamıştır belli mahfillerin tepkisine binaen konuşuyor

Avatar
Arif 2020-07-16 17:26:58

Bozuk saatler bile günde iki defa doğruyu gösteriyor. Sizin içiniz kararmış. Işin aslı Sn Vekil konuyla ilgili görüşlerini ortaya koymuş. Varsa bir fikriniz çıkar soylersiniz. Nerdeee

Avatar
Alperen 2020-07-16 17:13:13

İstanbul sözleşmesini sanki CHP imzaladı kendi imzaladıkları İstanbul sözleşmesini kendileri reddediyorlar. Yine kandirildilar galiba hergun rüzgarın yönüne göre yön degistiriyorlar.

Avatar
Komik 2020-07-16 17:44:29

Sayın kavuncu gerçekten komik bir insan.. AKP ye normalde oy atmam ama kavuncu için atılır..

Avatar
mrd 2020-07-16 18:15:18

İnşaAllah

Avatar
Adem Toprak 2020-07-17 00:12:52

Okudun mu rumuzlu vatandaş kendini tarif etmiş

Avatar
Yasemin 2020-07-16 20:28:57

Avrupa konseyi Bakanlar kurulunda Mayıs 2011 de, dışişleri bakanı Ahmet Davutoğlu tarafından şahsi meselesi olduğunu söylüyerek sözleşme KADEM kurulmadan önce 6284 yasaya çevrilmiştir.ak parti,CHP MHP BDP 0 oy la kabul edilmiştir.nankor Davutoğlu imzalamaklagurur duyduğunu söylüyor imiş Sefa SAYGILI hoca bizzat Cumhurbaşkanımız ile görüşmüş, müjdeyi vermişti.

Avatar
Bos 2020-07-16 20:41:24

Hicbirseyden anlamayan birisi. Sorsan Istanbul Sozlesmesi ne diye bilmez. Sadece laf olsun diye haber yapiliyor.