İşte bu güzel haber

Kırkdilim yolunda Eymür Viyadüğü haftaya bitiyor, 11 km'lik yol açılıyor, Çorumlu Osmaniye ve Sarmaşa virajlarından kurtuluyor...

31 Ekim 2020 Cumartesi 12:48
İşte bu güzel haber

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Çorum merkez ve 5 ilçesinin ulaşımını sağlayacak Eymür Viyadüğü’nün önümüzdeki hafta tamamlanarak hizmete açılacağını belirterek, bölge halkının artık Sarmaşa ve Osmaniye virajlarından kurtulacağını açıkladı.

Oğuzlar İlçesi’nde düzenlenen açılış ve temel atma törenlerinde konuşan Milletvekili Kaya, Oğuzlar’a yapılacak hizmetler için her zaman istişarede bulunduklarını belirtti. Oğuzlar ile birlikte 5 ilçeyi yakından ilgilendiren Kırkdilim tünellerinin ve yolların yapımına devam edildiğini anlatan Milletvekili Kaya, önümüzdeki haftadan itibaren Osmaniye ve Sarmaşa virajlarından bölge halkını kurtararak, Eymür Viyadüğü ile birlikte 11 kilometrelik yolun ulaşıma açılacağını duyurdu.

Oğuzlar İlçesi’nin büyük bir kısmını sulayacak olan Oğuzlar Barajı ile ilgili gelişmelerden de bahseden Kaya, Oğuzlar Barajı’nın 2021 yılı sulama sezonuna hazır hale geleceğini açıkladı.

Oğuzlar’ın gelişmesi için tarım ve turizmin önemini yakından takip ettiklerini vurgulayan Kaya, Oğuzlar ile İskilip arasındaki yol ile ilgili projelendirme çalışmalarına başlandığını kaydetti.

Son Güncelleme: 01.11.2020 22:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.