İşte Çorumlu'nun istediği buydu

Mevcut Şehir Stadı'nın akıbeti konusundaki belirsizlik kalktı. Milletvekili Ceylan Mustafa Demirer'in sorusunu cevaplandırırken güzel haberi verdi

05 Eylül 2018 Çarşamba 18:07
İşte Çorumlu'nun istediği buydu

AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, mevcut şehir stadı ve müştemilatının akıbeti hakkında açıklama yaptı.

Habercim19’dan Mustafa Demirer’in konuya dair sorusu üzerine açıklama yapan Ceylan, geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile heyet halinde yaptıkları görüşmeyi hatırlatarak, şöyle dedi; “Çorum Belediyesi geçmişte bakanlıkla bir protokol yapmıştı. Mevcut şehir stadı ve dış sahaların karşılığında yeni bir şehir stadı ve spor salonu inşa edildi. Mevcut stadyum alanı belediyeye devredilecekti. Bakanlıkta yaptığımız istişare sonucu Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı tekrar Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilecek. Bakanlığın uhdesinde kalacak olan mevcut stada belediye tarafından millet bahçesi yapılacak. Bakanlığa bu şekilde teklifimiz oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı teklifimizi değerlendiriyor. Olumlu netice alacağız. Muhtemel süreç böyle olacak.

SADECE YEŞİL ALAN DEĞİL KÜLTÜR MERKEZİ OLUYOR

Mevcut stat alanı sadece yeşil alan olmayacak. İçinde konferans salonları, engelli eğitim merkezi, kütüphanelerin olduğu bir proje uygulanacak.”

Ceylan, ‘mevcut stat alanına konut yapılacak mı?’ şeklindeki sorumuza ise “Hayır konut yapılmayacak. Şehrin göbeğine konut yapmak istemiyoruz. Çünkü Çorum’un şehir içi trafiğinde var olan yoğunluğu daha fazla artırır.” şeklinde karşılık verdi

Son Güncelleme: 06.09.2018 09:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
C. 2018-09-06 07:18:25

Çorum'a suya sabuna dokunmayan değil, Mustafa Demirer gibi olayların üzerine giden ve takip eden basın mensupları gerekli.

Avatar
ceylan 2018-09-06 08:12:26

Altinda otu park yapsinlar

Avatar
vatandaş 2018-09-06 12:21:47

Gençlik Spor Bakanlığıda Çoruma Bir iyilik yapsın yeni stadın parasını Çorum Belediyesine iade etsin bence

Avatar
ahmet 2018-09-05 19:01:09

helal olsun işte çalışan bir milletvekili. önceki dönem milletvekilleri olsa sadece maaşına bakardı fakat ahmet bey çalışıyor.

Avatar
Adil 2018-09-05 19:35:05

Helal mustafa bey başından beri yaza yaza sonunda güzel habere ulaştık çorum için çok güzel olur

Avatar
İskilip için 2018-09-05 20:39:51

İskilip içinde müjdeler bekliyoruz. Neler mı?
Tosya İskilip Çorum duble yolu müjdesini,
Kapalı spor salonu, kültür merkezi, sinema salonu müjdelerini,
Çocuk parkları, aletli egsersiz parkları, ihtiyar konakları müjdelerini,
Kapalı otopark müjdesini,
Halk ağırımın eski günlerdeki gibi üretim yapmasıni,
Futbol sahasının bakiminim yapılması çamur derya oluşmaması için çaba sarf edilmesi,
Eski hastane nin kaderine bırakılmamış ilçemize yeni bir tesis olarak hizmet verme yönünde çaba sarf edilmesi MÜJDELERINİ BEKLİYORUZ

Avatar
hüseyin karakütük 2018-09-06 09:22:40

eyyy yetkili corumlular iskilip çorum arası yol neden yıllardir yapılamıyor yazıklar olsun size kaç can daha ölmesi gerekiyor 2 araba sığmıyor yola yazık yazık

Avatar
MİLLET 2018-09-06 17:51:06

Güzel bir girişim, İNŞAALLAAAH sonucu da hayırlı olur.