İşte gönüllü öğretmenlerimiz

Çorum'da gönüllü öğretmenlerin kurduğu Vefa Sosyal Destek Grubu merkez Albayrak İlkokulu'nda görev yapıyor.

01 Nisan 2020 Çarşamba 13:31
İşte gönüllü öğretmenlerimiz

Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Çorum merkez Albayrak İlkokulu'nda hizmet veren gönüllü öğretmenler tarafından kurulan Vefa Sosyal Destek Grubunu ziyaret etti. Ziyaret sırasında yetkililerden bilgiler alan Sarı, şu açıklamayı yaptı; “Burada tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak yapmış olduğunuz hizmetlerden ötürü öncelikle teşekkür ederim. Bu zamana kadar bankacılık işlemleri için toplam 65 yaş üstü vatandaşlarımızdan 362 başvuru alınmış olup, bunlardan ivedilikle 158 başvuru yerine getirilmiş olup, diğer başvurular da sıra ile hızlı bir şekilde yerine getirilecektir. Bu zor zamanlar bize destek ve dayanışmayı bir kez daha hatırlattı. Devlet ve millet olarak birlikte atlatacağız.

Yaşlılarımızın mağduriyet yaşamamaları için gerekli tüm çalışmaların hassasiyetle yürütüyoruz. Devletimiz vatandaşlarımızın sağlığını korumak için gerekli her türlü tedbirleri alıyor. Sizlerin sağlığı bizim için önemli, sizler evinizde rahat edin, bizler size hizmet edelim. Bu Vefa Merkezimizden, öğretmenlerimiz vatandaşlarımıza ivedilikle yardımcı oluyor. Bu zorlu süreci inşallah hep birlikte atlatacağız. Yeter ki kurallara, yönlendirmelere uyalım ve mutlaka evlerimizde kalmaya devam edelim. Yaşlılarımıza evde kalmaları gerektiğini söylerken saygı ve nezaket çerçevesine dikkat edelim. Siz değerli öğretmenlerim, takdire şayan hizmet anlayışınızla çalışmanızdan ötürü sizlere tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Hayat eve sığar, Evde kal Çorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.