Isvea ürünleri burada

Bayrak Ticaret-Yurtbay Seramik Showroom düzenlenen törenle hizmete girdi. Firma bünyesinde Ece Banyo markalarından olan Isvea'nın da bayiliği bulunuyor.

26 Kasım 2016 Cumartesi 12:22
 Isvea ürünleri burada


Bayrak Ticaret-Yurtbay Seramik Showroom düzenlenen törenle hizmete girdi. Firma bünyesinde Ece Banyo markalarından olan Isvea'nın da bayiliği bulunuyor.


Ulukavak Mahallesi Çiftlik Caddesi No 37/A'da bulunan Bayrak Ticaret-Yurtbay Seramik Showroom'unun açılışı öncesinde Ulu Camii eski İmam Hatibi Hasan Kestek dua etti.


Duanın ardından açılış kurdelesini Isvea A.Ş İcara Kurulu Başkanı Bülent Onur, Yurtbay Seramik İcra Kurulu Başkanı İlter Yurtbay ve Bayrak Ticaret sahiplerinden Ahmet Bayrak birlikte kestiler.


Açılış sonrasında konuşma yapan Ahmet Bayrak, Bayrak Ticaret olarak 57 yıldır en prestijli ürünleri müşterileri ile buluşturduklarını dile getirerek, "Bugün Türkiye'nin yenilikçi seramik markası Yurtbay Seramik ve İtalya'nın fark yaratan tasarımları ile gündeme gelen Isvea ile yenilenen mağazamızın açılışını yapıyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana müşterilerimizin karşısına beklentilerinin ötesinde ürün ve hizmetlerle çıkmaya çalıştık. Yeni showroomumuzda da aynı yaklaşımla çalışmaya devam edeceğiz. Bize destek veren ve bizleri bugünümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.


Yurtbay Seramik İcra Kurulu Başkanı İlter Yurbay ise yaptığı konuşmada firma olarak 22 yıllık bir geçmişleri olduğunu ifade ederek, "Türkiye'de166 satış noktasında hizmet veriyoruz. Bu satış noktalarımızdan bazılarında yenileme yaptık. Yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Ülkemizde özellikle bugünlerde moralimizi düzeltecek işlere ihtiyaç var" şeklinde kaydetti.


Isvea A.Ş İcara Kurulu Başkanı Bülent Onur ise konuşmasında Isvea ile Ece Banyo'nun üst ürün grubu boşluğunu doldurduklarını dile getirerek, şimdi de 57 yıllık bir müessese olan Bayrak Ticaretle işbirliği yaptıklarını söyledi. Konuşmaların ardından açılış programı kokteyl ile sona erdi. Açılışa çok sayıda davetli katıldı.







Son Güncelleme: 26.11.2016 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.