'İyi ki varsın Eren'

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, şehadetinin 3'üncü yılında Eren Bülbül’ü kabri başında ziyaret etti.

12 Ağustos 2020 Çarşamba 10:46

Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında, 11 Ağustos 2017'de bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül, ölümünün üçüncü yılında rahmet ve minnetle anılıyor.
AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, şehadetinin 3'üncü yılında Eren Bülbül’ü kabri başında ziyaret etti. Şehit Eren'e  dua eden Kavuncu, ayrıca annesine sabırlar diledi.
Milletvekili Kavuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İYİ Kİ VARSIN EREN…Bayraklaşan şehidimiz, canımız Eren BÜLBÜL’e Rabbimden rahmet, ailesine, acılı olduğu kadar da ‘vakarlı duruşuyla annemize’ sabırlar diledim ...
Rûhu şâd mekanı cennet olsun."ifadelerine yer verdi.

BAYAT YANGINI

Çorum’un Bayat ilçesinde yaşanan yangın faciasının yaşandığı sırada Karadeniz’de bulunduğunu, yürekleri yakan acı hadiseyi duyar duymaz Vali, İlçe Kaymakamı ve diğer yetkililerden an be an bilgi aldığını belirten Kavuncu, mağdur ailelere maddi ve manevi gereken tüm desteğin sağlanması için ilgililerle görüştüğünü kaydetti. Kavuncu, yangında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diledi.

Son Güncelleme: 12.08.2020 18:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kerem 2020-08-12 20:55:04

Şehidimize ve Bayatlı yangınzede hemşerilerimize Allah rahmet eylesin

Avatar
İskilipli 2020-08-12 18:52:57

İlçemiz ve yakın ilçelerirde her yıl. 2. 3 kez yanğın olur istenmemekle birlikte insanlarımız hayatlarını kaybediyor.
YANĞIN SÖNDÜRMEDE GENİŞ DÜŞÜNMELİ YANĞON SÖNDÜRLEDE UÇAKLAR KULLANILMALI.
EKİPLER SÜREKLİ ANTREMAN VE TEÇHİZATA CE ALEV ORTAMINA ALIŞKIN OLMA YÖNÜNDE SÜREKLİ TATBİKATLAR YAPMALI.
İTFAİYESYANĞIN SÖNDÜRLE CİHAZ VE TEKNOLOJİLERİ EDİNİLMELİDİR.