İYİ Partili vekilden yine İskilip paylaşımı

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Aytun Çıray, gelen tepkiler üzerine sözlerini tevil etti

30 Ekim 2021 Cumartesi 15:10
İYİ Partili vekilden yine İskilip paylaşımı

Cumhuriyet Gazetesi’nin  Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ı hedef alarak yaptığı ‘Yine unuttu! Diyanet’in 29 Ekim’inde Atatürk yok’ başlıklı haberini paylaşıp,‘Bu arkadaş nereli? İskilipli mi?’ tweetini atan İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Aytun Çıray, gelen tepkiler üzerine sözlerini tevil etti. Çıray  “İskilipliler saygıdeğer kardeşlerimizdir” diyerek, birilerinin İskiliplileri kışkırttığını öne sürdü.

Çıray, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bazı kendini bilmezler İskiliplileri kışkırtıyorlarmış. Boşa çaba.. Bizim neyi ve kimi kast ettiğimizi herkes anlamıştır. İskilipliler saygıdeğer kardeşlerimizdir. Onlardan da aldığım çok sayıda destek mesajı vardır.” dedi.

İSKİLİPLİLER SEVSİN SENİ’

Çıray’ın skandal paylaşımına İskilip’in Sesi yöneticisi Gazeteci Coşkun Akkoca, “İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Meral Akşener'in Başdanışmanı Aytun Çıray dün aşağıdaki tweet'i paylaşmış. Ben de ona diyorum ki 'Seni İskilipli sevsin.' derken, İskilipliyiz.com ise, “İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray attığı tweette İskilip’te yaşayanları Cumhuriyet düşmanı olarak gösterdi. Bir İskilipli olarak Aytun Çıray´ı İskilip'imiz üzerinden oluşturmaya çalıştığı çirkin, hadsiz, ayrıştırıcı, bölücü, seviyesiz ... 'algısını şiddetle kınıyoruz.” sözleriyle tepki göstermişti.

Son Güncelleme: 31.10.2021 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eğitimci 2021-10-30 18:01:37

Densiz adam sen kışkırtmıyorsunda başkaları kışkırtıyor öylemi.Ben bir densizlik ettim özür dilerim diyemiyor.

Avatar
Çorumlu 2021-10-30 21:12:30

Ula biraz mert olun iskiliplileri cumhiriyet düşmanı gör sonra kıvır bizim kardesimiz de. Biraz mert olun. Cumhuriyet düşmani kim olur. Secimle hic basa gelemeyenler olur. Basa gecmek icin devlet düsmanlari ile kol kola olanlar olur. İskilipliler adamdir.

Avatar
Vatandaş 2021-10-31 14:27:37

Adamların kıvirtmada üstlerine yok.Bunu yazan sen değilmisin niye başkasında suç arıyorsun.Burası Kürdistan diyene bi laf söyleyemediniz gizli ortagıniz kizmasin diye kalkmış bide laga luga yapıyorlar