Kabinede değişiklik

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları kapsamında kabinede 3 ayrı bakanlıkta değişiklik oldu.

21 Nisan 2021 Çarşamba 01:46
Kabinede değişiklik

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bölündü. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın kurulmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı bakanlıklara yaptığı atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

YENİ ATANAN BAKANLAR

Buna göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevine Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına Vedat Bilgin, Ticaret Bakanlığına Mehmet Muş atandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nda açık bulunan Mashafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyeliğine, Bayram Yılmaz atandı. 
 

Son Güncelleme: 21.04.2021 01:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cafer 2021-04-21 10:20:52

Bizim kabine ne zaman değişecek acaba,, hani zamanıda gelmedi değil:)

Avatar
Ahmet 2021-04-21 10:21:32

Derya hanımın fetoşla ilgili Twitter'ında yazdığı şeylerin çeyreğinin çeyreğini sıradan vatandaş yazsa önce meslekten atılıp sonra da hapse giderdi ama şaşırmadım tabiki...

Avatar
yıkık 2021-04-21 13:10:53

Ruhsar Pekcan Ticaret Bakanlığına kendi eşinin firması üzerinden sattığı dezenfektanlara yeter demiş demek ki. İllegal ihalelere doyması da güzel. Ama değişiklik değil de istifası istenmeliydi.