Kaçak yapı açıklaması

Gelecek Partisi İl Başkanı Av. Gökhan Külcü, Kadeş Meydanı'nda kaçak yapıya ilişkin yaptırım kararına teşekkür etti.

30 Mart 2020 Pazartesi 15:35
Kaçak yapı açıklaması

Gelecek Partisi İl Başkanı Av. Gökhan Külcü, Kadeş Meydanı’nda kaçak bir yapıyla ilgili yaptıkları basın açıklaması sonrası yetkililer tarafından alınan yaptırım kararına teşekkür etti.

İşte o açıklama:

“Adalet mülkün temelidir (Hz. Ömer r.a). Haksızlık karşısında susan önce hakkını sonra şerefini kaybeder (Hz. Ali r.a) düsturu ile çıktığımız bu kutlu gelecek yolunda şimdi olduğu gibi her daim hakkı ve hakikati bıkmadan ve usanmadan söyleyeceğimizin öncelikle bilinmesini isteriz. Partimizin Çorum İl Teşkilatlarının kuruluşu sonrasında yapmış olduğumuz basın açıklamamız ile birlikte Valilik binası karşısında bulunan Kadeş Barış Meydanı’ndaki kaçak bir yapı ile ilgili olarak parti programımızda yer alan Çevre ve Şehircilikle ilgili ilkelerden ‘sosyal ve ekonomik faydaların adil, tarafsız ve hakkaniyetli bir şekilde dağılmasını ve yeniden bölüşümünü hedefleyen sosyal adalet vizyonumuzun önemli bir unsurunu çevresel adalet düşüncesi oluşturmaktadır. Partimiz; hiçbir gerekçe ve bahaneye sığınmaksızın toplumsal avantaj ve dezavantajların adil bir şekilde paylaşılmasını benimsemekte ve teşvik etmektedir. Çevresel nimetlerin ve külfetlerin adil olmayan bir şekilde toplumun hiçbir kesiminin lehine veya aleyhine yapısal bir durum oluşturmaması temel önceliklerimizdendir. Şehir planlama politikalarımız en temelde kentsel ve çevresel Adalet, kültürel gelişim, ekonomik refah ve hakkaniyetli bölüşüm ilkeleri arasında denge gözetecek, herkes için Adil ve Katılımcı planlama anlayışını benimseyecektir.’ hareketle söz konusu kaçak yapıya yetkililerin dikkatlerini çekmeye çalışmış idik. Basın açıklamamız sonrasında Çorum gündeminde yer alan kaçak yapı ile ilgili imara aykırılıkların giderilmesi ve sorumluların cezalandırılması için görev ve sorumluluklarını çekinmeden, korkmadan yerine getiren Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi'ye, Sayın Belediye Başkanımız Halil İbrahim Aşgın'a ve Belediye Encümeni Üyelerine Gelecek Partisi Çorum İl Başkanlığı ve şahsım adına teşekkür ediyorum.”

Son Güncelleme: 02.04.2020 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rumiyun 2020-03-30 16:50:34

Rumi bekir Oğlu yanındaki leventin çay bahçeside kaçak caminin altındaki çay ocağınında bir kısmı kaçak lütfen onlarada işlem yapsın belediye başkanı ve valimiz sende tşk et samimiysen tabi

Avatar
Dürüst senmisin 2020-03-30 16:57:02

Haksızlık karşısında susan mış daha düne kadar milleti parelel dye fişlediğin günleri unuttun galiba seni tüm çorum biliyor ayet hadis bari kullanma ayrıca sen akpartiden neden atıldın halen açıklama yapmadın.

Avatar
Çorumlu 2020-03-30 16:33:22

Sehir merkezlerindeki evlerin hemen sifirinda olan dugun salonlarininda ruhsatlarini iptal edin lutfen meskun mahalle.sonucta

Avatar
Binevler Boyunca Kaldırım İşgali 2020-03-30 21:44:41

Yiğit başkanım, AK parti de olsa umrum olmaz imajınızı güçlendirmek üzere bir vatandaş olarak sizden bir Talebim var. Binevler yolu üzerindeki lokantalar, kafeler vb apartmanların bahçesi niteliğindeki kaldırımları ve mekanları tamamen işgal etmiş, camekan ile kapatarak iyice işi büyütmüşlerdir. Bunların da acilen yıkılması, samimiyetinizin gereğidir. lütfen görelim. yoksa hakkımı helal etmiyorum.

Avatar
Corumlu 2020-03-30 19:37:51

Çorumda sanki başka hiç mi kaçak bina yoktu hiçbirinde açıklama yapmayanlar burda açıklama yapmışlar amac AKPARTI'nin kaçak binası algısı oluşturmak..

Avatar
Emekli saglikci 2020-03-30 20:57:19

AKP il başkanlığı olacak bina diyemi bu ülke 60li yıllardan beri gece kondu tapu tahsis belgesi imar affı tarla arsa inşaat belediye vs işleriyle on yıllar geçirdi hala geçiriyor kendimizi kandırıp tribünlere oynamayalım

Avatar
İnanılmaz 19 2020-03-30 17:06:55

Belediye başkanı korkuyor ekibin sağlam belediyede birde vali yi ayarlamaya çalışıyor valimiz buna itibar etmez şayet itibar edecek olursa geçmişini araştırsın

Avatar
Vatandaş 2020-03-30 18:33:47

Sn Belediye başkanımızı tebrik ediyorum.Akparti pak parti ayırt etmeden gerekli işlemleri yaptığı için.Diğer bir konu Sn.Belediye başkanım şu geçmiş dönemde kata kulli ile yapilan binaralarada bir el atsaniz.Sn Valim Özel idare, üniversite hastane vb kurumlarda candaş firmalarımiz geçmişten bugüne vatandaşımıza ne gibi güzellikler yapmışlar bir inceletirse bu firmalarımız hizmet kalitelerini daha yükseğe çıkarta bilirler.