Kadın girişimciler Vali’yi kutladı

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)...

27 Ekim 2014 Pazartesi 16:43
 Kadın girişimciler Vali’yi kutladı


Çorum Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İl Kadın Girişimciler Kurulu ile Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri, Vali Ahmet Kara’yı makamında ziyaret etti.


TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal’ın da eşlik ettiği ziyarette kurul üyeleri, Vali Ahmet Kara’yı tebrik ederek, Çorum’daki görevinde başarılar diledi.


Vali Ahmet Kara da, Çorum’da nüfus dağılımına bakıldığında, kadın nüfusunun erkek nüfusundan fazla olduğunun görüldüğünü belirterek. “Dolayısıyla nüfusun en az yarısını oluşturan kesimin yok sayılarak, görmezden gelinerek kalkınmanın düşünülmesi gerçekçi değildir. Kadın girişimcilerin hem Çorum’da, hem de ülkemiz genelinde ekonomiye katkıları gün geçtikçe artmakta, iş dünyasındaki yerleri de pekişmektedir” dedi.


Vali Kara, kadın girişimcilere ve genç girişimcilere başarılar dileyerek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.




Son Güncelleme: 27.10.2014 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.