Kadın girişimcilere kredi bilgisi

İş Bankası’nın kadın girişimciler için özel olarak programladığı krediler hakkında bilgilendirme yapıldı.

28 Ekim 2014 Salı 14:35
 Kadın girişimcilere kredi bilgisi


İş Bankası’nın kadın girişimciler için özel olarak programladığı krediler hakkında bilgilendirme yapıldı.


Oda meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya TOBB Çorum Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri katıldı. Kadın girişimcilere özel kredi imkânları ve fırsatlarının anlatıldığı toplantıya konuşmacı olarak, İş Bankası Çorum Sanayi Şubesi Şube Müdürü Alp Kurugül ve Satış Yönetmeni Kenan Karakaya katıldı.


Toplantıda, İş Bankası’nın kadın girişimciler için verdiği hizmetler hakkında bilgiler veren Alp Kurugül, Kadın Girişimcilere yönelik finansal desteğin son yıllarda büyük önem taşıdığını ve İş Bankası olarak, piyasadaki gelişmeler doğrultusunda Kadın Girişimcilere yönelik finansal program oluşturduklarını ifade etti.


Bu sayede kadın girişimciye ve çoğunluk hissesi kadın ortakta bulunan firmalara cazip faiz oranlı kredi sunmayı, kadınların ekonomiye aktif katılımını desteklemeyi amaçladıklarını belirten Kurugül, söz konusu program kapsamında belirlenen kriterlerin sağlanması durumunda girişimci kadınlara özel esnek ödeme programlarının da bulunduğu dile getirildi.


TOBB İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Yasemin Kepçeli de, kadın girişimcilere sağladıkları desteklerden dolayı İş Bankası yöneticilerine teşekkür etti.





Son Güncelleme: 28.10.2014 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.