Kadın Kolları yönetimi kuruldu

15 Ağustos’ta Meryem Demir’in İl Kadın Kolları Başkanlığına seçilmesinin ardından başlayan kadın kolları yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesi aşaması sona ulaştı.

24 Kasım 2016 Perşembe 09:42
Kadın Kolları yönetimi kuruldu

15 Ağustos’ta Meryem Demir’in İl Kadın Kolları Başkanlığına seçilmesinin ardından başlayan kadın kolları yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesi aşaması sona ulaştı.


Yönetim kurulunda yer alan isimler ise şöyle: “
Meryem Demir, Seval Can, Tülay Kılıçarslan, Ayten Dirim, Ümran Güçlü, Hafife Karapapak, Reyhane Partici, Neziha Topçu, Yasemin Eyvazlı, Esra Sünnetçi, Hatice Kirçi, Emine Tuncay, Semiha Aktı, Filiz Yüksel, Fatma Özgenç İnci, Özlem Aykaç, Hülya Gülen, Fatma Ünal, Kevser Kartal, Nurten Çalışkan, Fatma Cengiz, Nurgül Çobanoğlu, İlkay Coşkun, Elif Tekin, Sümmeyye Kavuncu Bıdak, Fatma Ylmaz, Semra Sayın Keskin, Emine Melek Ağbal, Selfinaz Çavdar, Ümran Çolak, Songül Çakan, Sema Yılmaz, Ayşin Çavdar, Sevda Bolat, Mukaddes Kavlak, Elif Kabadayı, Züleyha Çakır, Nejla Yüksel, Hülya Uzun, Gülay Baykuş, Gülsüm Er, Figen Gülhan, Suade Ünel, Hilal Fithat Azak, Hayriye Atakcan, Ebru Büyüktopal, Emine Kestek, Semra Akyüz Akdağ, Büşra Satıcı, Sedanur Avuncu” oldu.


İl Başkanı Mehmet Karadağ ve Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir tarafından gerçekleştirilen tanışma ve istişare toplantısında İl Başkanı Mehmet Karadağ kouşma yaparak temennilerde bulundu.


 “Sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde görev yapacağız. Öncelikle yönetiminiz hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın.” Diyen Karadağ, şöyle devam etti;

“Önceliğimiz milletimize ve devletimize hizmet etmektir. Kadınlar inandıkları davaya tam bir teslimiyet içerisinde hareket ediyorlar ve bu teslimiyet anlayışı içerisinde o inandıkları davanın yücelmesi, yükselmesi Çorum’a ve Türkiye’ye hizmet etmek için gecelerinizi gündüzünüze katıyor. Bunun için de benim sizlere olan güvenim her zaman tam. Sizlerin yapacağı bütün çalışmalarda maddi manevi her zaman yanınızdayım. İnşallah bundan sonraki süreçte siyasi liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel başkanımız Binali Yıldırım’a yakışır şekilde hizmetlerde bulunacağız.İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerimiz Partimize, İlimize ve Ülkemize hayırlı uğurlu olsun.”


Karadağ’ın ardından Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir de 
Ak Parti Çorum İl Kadın Kolları Yönetim Kurulunun Devletimiz başta olmak üzere Çorum İlimize ve Partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde Ülke olarak millet olarak hep bir arada, huzur ve güven içerisinde, kardeşçe yolumuza devam edeceğiz. Bizler hepimiz tek bir bireyiz ama birlikte olursak güçlü ve kocaman bir Ak Parti ailesiyiz. Birbirimizle ayrışmadan daha da kenetlenerek devraldığımız bayrağı davamıza hayırlı hizmetler sunarak daha ileriye taşıyacağımızı belirterek tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu. 

 

Son Güncelleme: 24.11.2016 13:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadriye GÜL AVCU 2016-11-24 11:57:13

Hayirli olsun
Hayirlara vesile olsun
Şer isler sizlerden uzak olsun
ALLAH yolunuzu acik etsin
MERYEM BASKANIM

Avatar
Kadriye gul avcu 2016-11-24 11:59:01

Yonetiminede basarilar

Avatar
Vatandaş 2016-11-30 13:04:15

Çalışan kişiler yönetime giremesin diğerleri girsin

Avatar
Bu yönetim olmamış 2016-11-30 15:56:12

Aylarca koştur gece deme gündüz deme ama listeye bile alınma !!! GEZME OLUNCA GİZLİDEN ARKADAŞLARINIZI ÇAĞIRIN! GEZME OLMAYINCA ADAM BULAMAYINCA DİĞER PROĞRAMLARA BİZİ ÇAĞIRIN!! HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ. YAPTIKLARINIZI ŞİKAYET EDİYORUZ GENEL MERKEZE BIKTIK BU ADAM KAYIRMANIZDAN !!!