Kadirli Kaymakamı Çorum’a atandı 

Osmaniye Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan Çorum Vali Yardımcısı oldu.

10 Ağustos 2019 Cumartesi 10:58
Kadirli Kaymakamı Çorum’a atandı 

İçişleri Bakanlığı’nın Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Çorum’a iki yeni vali yardımcısı atandı. 4 ilçe kaymakamının görev yeri değişti.
Osmaniye Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan Çorum Vali Yardımcısı oldu. Bir süredir Vali Yardımcısı olarak Çorum’da görev yapan Nevşehir Avanos Kaymakamı Murat Çağrı’nın atama kararı onandı.
ALACA-İSKİLİP-BAYAT-OĞUZLAR KAYMAKAMI.
İskilip İKaymakamı Bayezit Bestami Alkan Manisa Vali Yardımcısı olurken, İskilip Kaymakamlığına Muş Korkut Kaymakamı Muharrem Elıgul atandı. Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez Trabzon Akçabat Kaymakamlığına atanırken, Alaca Kaymakamlığına ise Diyarbakır Eğil Kaymakamı Kürşad Atak atanmıştı. 
Kararnamede Bayat Kaymakamı Oğuzhan Ocak Bingöl, Yedisu Kaymakamlığına, Oğuzlar Kaymakamı Servet Gün Bitlis Valiliği Hukuk Müşavirliğine atandı.

Son Güncelleme: 10.08.2019 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elif 2020-02-25 14:24:57

İyiki de atanmış memleketime. Ne kadar mütevazi, ne kadar ilgili ve anlayışlı yüce gönüllü bir insan. Allah Tamer valimiz gibi makam sahibi insanların sayısını artırsın.

Avatar
Ekrem Girti 2020-08-29 02:36:29

Gerçekten de öyle kaliteli kaymakam Öyle kaliteli vali öyle kaliteli beyfendi insan çok çok zor bulunur