Kafkas’ı duygulandıran plaket

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas...

13 Ekim 2013 Pazar 14:07
Kafkas’ı duygulandıran plaket

Sağlık Bakanı 
Mehmet Müezzinoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ve Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin ile iki gün süren Trakya gezisine katıldı.

Kırklareli’nde incelemelerde bulunan heyet, ardından Edirne’de temaslarda bulundu. İlk olarak parti teşkilatını ziyaret eden 
Bakan Müezzinoğlu, Yazıcı ve Kafkas, burada bir süre partililerle görüştü. Heyet, ziyaretin ardından Edirne Ticaret Borsası ve  Ticaret ve Sanayi Odası'nın Meriç Nehri kıyısındaki restoranda düzenlediği akşam yemeğine katıldı.

Bakan Yazıcı
, Müezzinoğlu, Kafkas ve Metin, incelemelerde bulunmak üzere Bulgaristan'a açılan Hamzabeyli Sınır Kapısı'na geçti. Burada Bakan ve Bakan Yardımcıları ihbarlı tırların incelendiği X-Ray bölümüne geçerek, çalışan yetkililerden bilgi aldı.

Gümrük Görevlisi ve aynı zamanda Hitit Üniversitesi’nden mezun Sedal Ersolak’a başarılarından dolayı plaket veren Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, plaketi verirken çok duygulandığını dile getirerek, “Memleketimde okumuş bir arkadaşa bu plaketi vermek beni gururlandırdı. Hele ki yaptığı şey görmezden gelinemeyecek kadar önemlidir. 717 kilogram eroinin ülkemize girmesini engellemiştir. Başarılarının devamını diliyoruz.”

Bulgaristan’a da geçen heyet burada da bir dizi ziyarette bulundu.







Son Güncelleme: 17.10.2013 00:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165