Kahvaltıda buluştular

ÇESİAD eski Başkanı Mehmet Yıldırım'ın ev sahipliğinde Çorum'da bir kahvaltı programı düzenlendi.

06 Haziran 2019 Perşembe 14:50
Kahvaltıda buluştular

İstanbul’da faaliyet gösteren Çorum Eğitimci ve Sanayici İşadamları Derneği eski Başkanı Mehmet Yıldırım’ın ev sahipliğinde bir kahvaltı programı düzenlendi.

Hancılar’da yapılan programa AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, eski müsteşar Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetimler Politika Kurulu Üyesi Lütfi Akca, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Ankara Altındağ Belediye Başkanı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yağbat ve Turhan Candan, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Belediye Meclis Üyesi Kenan Özüyağlı, Hukukçular Derneği Genel Başkanı hemşehrimiz Av. Cavit Tatlı ile ÇESİAD’ın eski ve yeni bazı yöneticileri katıldı.

Son Güncelleme: 06.06.2019 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165