Kahveciler’de yeni başkan Nesimi Özkubat

Kahveciler ve İnternetçiler Odası Genel Kurulu Afra 2. salonunda gerçekleştirildi.

24 Ocak 2014 Cuma 18:09
 Kahveciler’de yeni başkan Nesimi Özkubat


Kahveciler ve İnternetçiler Odası Genel Kurulu Afra 2. salonunda gerçekleştirildi. İki adayın yarıştığı seçimde, Nesim Özkubat 181 oyla başkan seçilirken, Elvan Şen 120 oy aldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından başlayan genel kurulda, Divan Heyeti ÇESOB Başkan Yalçın Kılıç’ın başkanlığında Abdurrahman Uysal, İsmail Bulut, Orhan Avcı ve Kadi Sarıtaş’tan oluşturuldu.

İki listenin yarıştığı Kahveciler ve İnternetçiler Odası’nda başkan adaylıklarına Nesimi Özkubat ve Elvan Şen talip oldu.

Adaylar Nesimi Özkubat ile Elvan Şen hedef ve projelerini özetleyen birer konuşma yaptığı genel kurul görüşmelerinde, gündem maddelerinin görüşülerek ibra edilmesinden sonra oy kullanma işlemlerine geçildi.

Saat 17.00’de oylamanın tamamlandığı seçimlerde, toplam 303 üye oy kullandı. Nesimi Özkubat 181 oy ile yeni başkan seçilirken, Elvan Şen ise 120 oy ile seçimi kaybetti. 2 oy geçersiz sayıldı.

Kahveciler ve İnternetçiler Odası’nın yeni Yönetim ve denetim kurulu şu şekilde;

Yönetim Kurulu; Nesimi Özkubat, Yunus Sağır, Adem Altuner, Şaban Sümüş, Yüksel Köse, Serdar Keçeli ve Arap Ali Çakmak.

Denetim Kurulu; Veysel Bulut, Fatih Güleç ve Sefa Uzunboy.







Son Güncelleme: 24.01.2014 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.