Kalanı gelecek yıl yapılacak

Merkez’e bağlı 75 haneli Şeyhmustafa Köyü Muhtarı Memduh Erden, köyde yapılan kilittaşı çalışmasının yarım kaldığı yönündeki iddialara karşı çıkarak...

04 Ekim 2013 Cuma 13:44
 Kalanı gelecek yıl yapılacak


Merkez’e bağlı 75 haneli Şeyhmustafa Köyü Muhtarı Memduh Erden,  köyde yapılan kilittaşı çalışmasının yarım kaldığı yönündeki iddialara karşı çıkarak, “Çalışmalar Valilik birimlerinin öngördüğü program çerçevesinde yürüyor. Kalan 1000 m2’lik kısım da 2014 yılı programına alındı. Tamamlanacak.” dedi.

Habercim 19’da yer alan
köydeki çalışmaların yarım bırakıldığı şeklindeki iddialara itiraz eden muhtar Memduh Erden, Vali Sabri Başköy’ün de köyü ziyaret ederek çalışmaları bizzat yerinde incelediğini hatırlatarak, “Ödenek yetersiz olduğu için imkânlar nedeniyle bu yıl ancak bu kadar kilittaşı döşendi. Valimiz köyümüzü ziyaretinde kalan kısmın da 2014 yılı programına alacağına dair söz verdi. Biz de zaten Özel İdare’den kalan kısmın tamamlanması talebinde bulunduk. Bu nedenle başta sayın Valimiz olmak üzere, tüm yatırımcı kuruluşların birim amirlerine, Köy-Des yetkililerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.




Son Güncelleme: 04.10.2013 13:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.