Kaldırım işgaline ceza

Osmancık ilçesinde kaldırım işgali yapan esnalar iş yerlerine yönelik denetimlerde 60 esnafın uyarılırken...

30 Ekim 2014 Perşembe 18:07
 Kaldırım işgaline ceza


Osmancık ilçesinde kaldırım işgali yapan esnalar iş yerlerine yönelik denetimlerde 60 esnafın uyarılırken, 12 esnafa da para cezası kesildiği bildirildi. 

Osmancık Belediyesi Zabıta Müdür Vekili İbrahim Keleş, yaptığı açıklamada, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine ilçe merkezinde kaldırım işgaline yönelik denetimler yaptıklarını söyledi.

Kaldırım işgali yaptığı belirlenen çok sayıda esnafın uyarıldığını belirten Keleş, "Kaldırımlar yayaların kullanımına ayrılmış yollardır. Esnafların kaldırımları işgal etmesi vatandaşların yoldan yürümesine neden oluyor. Dolayısı ile trafikte aksamalar olduğu gibi vatandaşların can güvenliği de tehlikeye giriyor. Bu nedenle sık sık kaldırım işgaline yönelik denetimler yaparak işgallerin kaldırılması yönünde gerekli uyarıları yapıyoruz” dedi.

Denetimler kapsamında 60 esnafın uyarıldığını, 12 esnafa da para cezası kesildiğini kaydeden Keleş, işgal tespit edildiğinde ilk önce sözlü olarak, daha sonra da yazılı olarak uyarı yapıldığını, son çare olarak da para cezası yazmak zorunda kaldıklarını ifade etti.

Keleş, kaldırım işgaline yönelik denetimlerin düzenli bir şekilde devam edeceğini sözlerine ekledi.





İHA

Son Güncelleme: 30.10.2014 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165