‘kalleşçe yapılan terör saldırısını lanetliyoruz’

Anadolu Eğitim Sendikası İl Başkanı Nihat Örs İstanbul Hava Limanında gerçekleşen terör saldırısının kalleşçe yapılmış bir saldırı olduğunu söyledi.

29 Haziran 2016 Çarşamba 15:53
‘kalleşçe yapılan terör saldırısını lanetliyoruz’

Anadolu Eğitim Sendikası İl Başkanı Nihat Örs İstanbul Hava Limanında gerçekleşen terör saldırısının kalleşçe yapılmış bir saldırı olduğunu söyledi.

Nihat Örs ‘ Bu saldırı milletimizin kendi topraklarında güven duygusunu kaybettirmeye yönelik masum insanları hedef alan kalleşçe yapılmış bir saldırıdır. Terör saldırıları ile ülkemizi kendi istedikleri ortama çekmek isteyenler her zaman karşılarında dimdik ayakta duran Türk milletini bulacaklardır. Ülkemizin bekasına kast eden teröre, terörü besleyenlere, lanet olsun. ‘ dedi.

Terörün mübarek ramazan ayında bile hız kesmeden daha da vahşileşerek devam ettiğini ifade eden Nihat Örs, ülke sınırlarımızın ateş çemberinde olduğunu ve bu çemberin ülkemiz için büyük bir endişe kaynağı haline geldiğini kaydetti. Devletimizin bu çembere girmemek aynı zamanda orada meydana gelen yapılanmalara müsaade etmemek için yeni yöntemler belirleyerek terörle mücadele etmesinin gerektiğini dile getirdi. Örs açıklamasında söyle dedi:” Ülkemizde artarak devam eden terör saldırıları millet olarak canımızı yakmaktadır. Can yakanın canı yanacaktır. Milletimizin bütünlüğüne yapılan saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır.  Terörden medet umanlar en sert şekilde cezalandırılmalıdır. Anadolu Eğitim Sendikası olarak Atatürk Hava Limanında gerçekleşen kalleşçe saldırıyı lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet , yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimiz başı sağ olsun.”

Son Güncelleme: 29.06.2016 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165