Kan bağışı kampanyasına destek

Başöğretmen Atatürk İlkokulu Müdürlüğü yönetici, öğretmen ve öğrenci velileri Kan Bağışında bulundu.

19 Ocak 2017 Perşembe 16:57
Kan bağışı kampanyasına destek

Başöğretmen Atatürk İlkokulu Müdürlüğü yönetici, öğretmen ve öğrenci velileri Kan Bağışında bulundu.


Okul Müdürü Ceylan Şahin, “Türk Kızılayı’nın desteğiyle başlatılan Kan Bağışı Kampanyasına Öğretmen, diğer çalışan ve öğrenci velilerinin katılımıyla Kan Bağışında bulunduk. Kan bağışının toplumsal ve kişisel bakımdan öneminin farkında olan Başöğretmen Atatürk İlkokulu Müdürlüğü çalışanları ve öğrenci velileri olarak bir ünite kan, bir can kan diyerek ülkemizin kan stoklarına katkıda bulunarak; kan vermeyi alışkanlık haline getirmeyi amaçlamaktayız. Her şeyin ötesinde eşsiz bir bağış olan kan bağışının hastalarımız için yerine başka bir şey konulmayan bir armağan olduğunun farkındayız.

Yaptığımız bağışla Kızılay’a kan desteği verirken aynı zamanda öğrencilerimizde kan bağışıyla ilgili bir farkındalık oluşturmaya çalıştık” dedi.

Son Güncelleme: 19.01.2017 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165