KANDER'e anlamlı ziyaret

Belediye Meclis üyeleri Şaheste Uçar ve Süreyya Daşçı Çosgunsu, Kent Konseyi Kadın...

03 Şubat 2015 Salı 17:23
 KANDER'e anlamlı ziyaret


Belediye Meclis üyeleri Şaheste Uçar ve Süreyya Daşçı Çosgunsu, Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyesi Nuran Akça ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personelinden oluşan bir grup kadın Kanser Hastaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni (KANDER) ziyaret etti.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, KANDER Başkanı Hülya Karabıyık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek misafirlerine teşekkür etti. Derneğin faaliyetleriyle ilgili bilgi veren Karabıyık, “Kanser hastalığı ve tedavisi zor bir süreç. Hem hasta için hem de evdeki diğer aile bireyleri için. Bu süreçte biz elimizden geldiği kadar kanser hastalarına maddi ve manevi destek veriyoruz. Onları yalnız bırakmıyoruz.” dedi.  Dernekte pek çok gönüllü hanımın el işi yaparak kermes hazırlığı yaptığını, Halk Eğitim Müdürlüğü'nün görevlendirdiği öğreticilerin de hanımlara yardımcı olduğunu anlatan Karabıyık, “Ben de burada dikiş makinesini kullanıyorum. Kermesten elde edilecek gelir, hastalara aktarılacak. Birinin hayatına dokunmak çok güzel. Belediyemiz de pek çok kanser hastasına yardımlarıyla destek oluyor. Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü'ye katkıları için teşekkür ediyorum.” dedi.


Çorum Belediyesi tarafından yürütülen sosyal faaliyetlerle ilgili bilgiler veren Belediye personeli de Çorum Belediyesi’nin her zaman Belediye personeli de Belediyenin Sosyal Hizmetleri hakkında bilgi vererek her zaman kanser hastalarının yanında olduğunun altını çizdi.




Son Güncelleme: 03.02.2015 17:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.