Kandiber'de dalgalanan bayrak ilgi bekliyor

Çorum’un Osmancık ilçesinde Kandiber Kalesi’nde dalgalanan Türk bayrağı rüzgarın etkisiyle yırtıldı

26 Eylül 2020 Cumartesi 23:32
Kandiber'de dalgalanan bayrak ilgi bekliyor

Çorum’un Osmancık ilçesinde Kandiber Kalesi’nde dalgalanan Türk bayrağı rüzgarın etkisiyle yırtıldı.
Osmancık ilçesinde Kandiber Kalesi’nde dalgalanan Türk bayrağı geçtiğimiz Temmuz ayında rüzgarın etkisiyle yırtılmıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine yırtılan bayrak ilgili kurumlar tarafından değiştirilip aynı yere yeni bir bayrak asılmıştı. Aradan geçen 2 aylık süre zarfında yenilenen bayrağın da yırtıldığı, bu görüntünün ilçeye yakışmadığı bildirildi.
Kaleyi ziyaret eden vatandaşlar, dalgalanan Türk Bayrağı’nın yırtılan kısımlarının onarılmasını veya yenisiyle değiştirilmesini talep ediyorlar.


İHA

Son Güncelleme: 27.09.2020 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hilmi 2020-09-27 22:20:33

osmancık ta şehit assubay mustafa ayna parkı da ilgi bekliyor. 5 yıl önce yapılan ahşaplar çhemen çürümüş değiştirilmiş ancak dekoratif değil bütün bütün çakıp geçmişler. Ancak şunu merak ettim. 5 yılda bu ahşaplar neden çürüdü. bu ihaleyi alan firma osmancık ta külcünün de has adamı . biri çıkıp bu işi aydınlatmalı. Yazık belediyenin parası. Her yer rezalet temizlik yok. toz toprak kuş pislikleri kat kat olmuş .sözde mhp li belediye ama sanki belediye yok gibi mahallelerde çöpleri köpekler karıştırıyor.