Kandil duasında buluştular

Esnaf ve protokol kandil duasında bir araya geldi.

02 Nisan 2019 Salı 19:14
Kandil duasında buluştular

Esnaf ve protokol kandil duasında bir araya geldi.

Dikiciler ve Kunduracılar Odası Arasta’da Miraç Kandili nedeniyle geleneksel dua programı düzenledi. Duaya Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, ÇESOB Başkanı Recep Gür'ün yanı sıra çok sayıda esnaf katıldı.

Son Güncelleme: 02.04.2019 20:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dua 2019-04-02 19:56:16

Burdan dua edelim.inşAllah bu partiye kardeşlik, Ahlak, erdem hakim olur.Yolsuzluk hırsızlık ahlaksızlık uğramaz.Bu devletin bu milletin Emanetine el, dil, bel uzatanlar her iki cihanda rezil olur.Çapsız, çupsuzlar birilerine güvenerek posta koyamaz.Para ile satılmış aç tavuklar gidaklamaz. Satılmış sponsorlu gazete musfetteleri itibarsiz gezer inşAllah.Kendini güçlü sanarak el ense çeken,Devletin milleti sömüren bu şehrin insanın kanını emen tekelciler halak olur inşAllah.Üreten iş ekmek veren iş adamlarımızi Allahım yüceltsin onlara bol kazanç versin.Hastalarımıza sihhat issizlerimize iş versin.Şehrimize kardeşlik adalet hukuk iman versin.İyi olan iyilik bulsun. Kötü olan kötülük bulsun.Şehrimizin her insanı dost olsun.Ayrılık gayrilik olmasın.Makam için şöhret para için hukuku ahlakı onur ve haysiyeti hiçe sayarak yaşayanları Yüce ALLAH fırsat vermesin.Allah canımızı malimizi namusumuzu bu gibilerden korusun.Bu gibiler karşısinda bizleri muzaffer kılsın.Pkk feto ve buna benzer yapı ve kişilerle mücadelede güç versin. Mazlumlar ve masumlarin hakkı hukuku yenmesin.Şuclular cezasız kalmasın.Şehitlerimiz bu vatan için canını verenler cennetle mujdelensin ailelere sabır versin.Bize baş olanlar ayak olanlar olmasın.Allah Güçlüden yana değil haklıdan yana olmaya kani getirsin.Kul hakkından yememeye muaf eylesin.Terbiyesiz utanmaz namusuz ,hırsız şeytani düşünenlere düşman eylesin.Amin

Avatar
Dua 2019-04-02 19:31:14

Burda