Karadağ iki kez söz aldı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti İl Başkanları toplantısında AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, iki kez söz alarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuşma fırsatı buldu.

02 Temmuz 2017 Pazar 12:39
 Karadağ iki kez söz aldı


AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti İl Başkanları toplantısında AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, iki kez söz alarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuşma fırsatı buldu.



Çorum'dan toplantıya AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ'ın yanı sıra il kadın ve gençlik kolları başkanları da katıldı. 

Karadağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama “Sayın Cumhurbaşkanımızla 11-15 Temmuz Darbe girişimi etkinlikleri çerçevesinde Çorum'lu Şehit Erol Olçak ve Abdullah Tayyip Olçok, Çorum'lu diğer 15 Temmuz şehitlerimizin anılması programını değerlendirme fırsatını bulduk” dedi. Karadağ’ın toplantı ile ilgili açıklaması şöyle:



“Saygıdeğer Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İl Başkanları toplantısında bizlere hitap ediyorİl Başkanları toplantımızın müzakere bölümünde Cumhurbaşkanımız ve A Takımı yer aldı.

İl Başkanları toplantısında yeniden Sayın Cumhurbaşkanımızla konuşma fırsatı bulmak harika bir duygu. Sayın Cumhurbaikanımızın başkanlık ettiği İl Başkanları toplantısında iki defa söz alma fırsatı bulduk. Teşkilat çalışmalarımızda özlemişiz REİSİMİZİ....



Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sn.
@RT_Erdogan 'ın Başkanlığında İl Bşk.'lari toplantısına İl Bşk.'mız,İl Kadın ve İl Gençlik Bşk. katıldı.

Genel Başkanımız Sn.
@RT_Erdogan ilimizde katılımınızla tarihi bir miting gerçekleştirdik. Teşkilatımız ve halkımız adına teşekkür ediyorum.

Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn.
@RT_Erdogan 'ın teşrifleriyle 3 Kademe İl Başkanları Toplantımızı gerçekleştirdik.



15 Temmuzda vatanımız için şehit olan Erol Olçok ve Oğlu ile tüm şehitlerimiz anısına ilimizde gerçekleştireceğimiz program hk.bilgi sundu.


Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız ile Başbakanımız Türkiye'de başarılı iller arasında olan teşkilatımızı çalışmalarımız için tebrik ettiler.


İl Başkanları toplantısı akabinde Teşkilat Bşk.'mız
@mustafaatas ile İl Bşk.'mız,İl Kadın ve Gençlik Kolları Bşk.'larımız istişare ettiler.


Teşkilat Bşk.Yrd.'mız @turan_haci ve İl Koordinatörümüz @RecepYldrm54 ile İl Başkanımız @mkaradag19 teşkilat çalışmalarımız hakkında istişare ettiler.”




Son Güncelleme: 02.07.2017 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2017-07-02 22:09:35

mehmet bey sayın cumhurbaşkanımıza refarandumda %65 oy verdi çorum bize bir havaalanını çok mu görüyorsunuz diyebildiniz mi? boşa hikaye anlatmayın.

Avatar
Emre 2017-07-03 01:19:44

Vatansever rumuzlu kardeş mehmet bey sayın cumhurbaşkanına havaalanı hakkında konuşmuş cumhurbaşkanıda orda vatansever var bana ne gerek demiş

Avatar
anlayana 2017-07-03 12:49:50

sayın emre kardeşim, vatansever rumuzlu kişiye sallamışsın. ancak bellli ki ne haberi okumamışsın, haberde havaalanını cumhurbaşkanımıza ilettik diye bir bilgi yok. sen sadece mehmet bey'i korumuşsun. mehmet bey senin korumana kalmışsa bu işi bıraksın.
ayrıca vatandaş rumuzlu kişi mehmet bey'in ilim yayma cemiyeti başkanlığı sırasında yaptığı bir tavrı yazmış bende biliyorum ayrıca o gazete patronunu inan öğrenmek istemezsin. birde sayın ccumhurbaşkanımız adına konuşmak ne senin haddine ne de mehmet bey'in haddine çorum'da allah'tan senin gibi düşünenlerden fazla "vatansever" var. anlayadın güzel kardeşim

Avatar
okur yazar 2017-07-03 08:58:04

reklam kokan hareketler bunlar...

Avatar
vatandaş 2017-07-03 09:50:44

mehmet bey, i̇yc başkanı iken hiçbir resmiyeti olmayan yurtta yaaptığınız basit bir masa tenisi turnuvası haberinizi yayınlanmadı diye gazeteyi arayıp gazete patronuna spor muhabirini şikayet eden birisiniz birisiniz. spor muhabiri işinden olsaydı mutlu mu olacaktınız? bana yaşattığın sıkıntıdan dolayı hakkımı saana helal etmiyorum. inşaallah bunu okursun veya sana iletirler.