Karadağ net konuştu

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, parti binasında düzenlediği basın toplantısında yeni dönemde yola devam edecekleri mesajı verdi.

03 Temmuz 2017 Pazartesi 16:45
Karadağ net konuştu

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, parti binasında düzenlediği basın toplantısında yeni dönemde yola devam edecekleri mesajı verdi.


AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen il başkanları toplantısına katıldıktan sonra Çorum’a dönen Karadağ, partisinin ilçe başkanları ve il genel meclis üyeleri ile toplantı yaptı.


Genel istişare öncesi basın mensuplarına iki gün süren Ankara ziyaretini değerlendiren Karadağ, yaygın basında yer alan teşkilatların revizyonu ile ilgili spekülatif haberlere itibar edilmemesini gerektiğini belirterek, “AK Parti Genel Merkezi ve il teşkilatlarının yaptığı açıklamaları dikkate alın. Partimizde bazı arkadaşlarda nöbet değişimi yaşanabilir. Genel merkezimizden edindiğimiz izlenim Çorum teşkilatları olarak yola devam etme şeklindedir. Biz de arıza görülmedi.” dedi.


AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderlik özelliklerine dikkat çeken Karadağ, “Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız disiplini ve kararlı duruşu ile mükemmel bir lider. Sayın Erdoğan’ın sert ve otoriter olduğu algısı oluşturuluyor. Oysa il başkanları söz alıp görüş ve önerilerini rahatlıkla dillendiriyor. Cumhurbaşkanımız ciddi gördüğü önerilere çok açık. Görüş ve fikirleri doğru olduğuna kanaat getirdiklerine hemen olumlu talimat veriyor. Bu nedenle çok şanslıydık ve zevkli bir toplantı yaşadık.” dedi.



15 TEMMUZ’DA ÇORUM


Türkiye genelinde yapılacak 15 Temmuz şehitlerini anma etkinlikleri hakkında bilgi veren Karadağ, “İl başkanları toplantısında sayın genel başkanımız ve cumhurbaşkanımızla 15 Temmuz anma etkinlikleri hususunda görüş alışverişinde bulunduk. 11-15 Temmuz tarihleri arasında Sayın Erdoğan’ın riyasetinde tüm illerde etkinlik düzenlenecek. Başta valilik olmak üzere sivil toplum kuruluşları organizasyona katılacak. Şehitlerimizin acıları paylaşılacak.


Çorumlu şehitlerimiz Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip sembol isimler. Erol ağabeyimiz  Cumhurbaşkanımızın yıllarca birlikte çalıştığı dünyanın tanıdığı bir reklamcı. Kendisini biz de yakından tanıyorduk. Çorum’da başlatacağımız anma etkinliklerini 15 Temmuz’da İstanbul’da Erol ve Abdullah Olçok’un kabri başında yapacağımız dualarla tamamlayacağız. Program denk gelirse Cumhurbaşkanımızla aynı anda Erol ve Abdullah Olçok’ın kabri başında birlikte olacağız. 11 Temmuz’da başlayacak etkinlikler 15 Temmuz akşamı sabaha kadar tutulacak nöbetle sona erecek.” diye konuştu.


ÇORUM’A HİZMETİN KAVGASINI VERİYORUZ


AK Parti Teşkilatları olarak Çorum’u en iyi şekilde temsil ettiklerini, bu ay teşkilat performansında ikinci olduklarını, hedeflerinin ilk 10’da kalmak olduğunu aktaran Karadağ, şöyle devam etti: “Teşkilat olarak Türkiye genelinde ilk 10’da kalıp başarılarımızı daha üst seviyelere çıkaracağız. Vekiller, belediye başkanları ve birimlerimizle uyum içinde çalışarak iktidar partisini yönetiyor, Çorum’a katkı sunuyoruz. Çorum ortak paydamız. İktidar partisi olarak memlekete en üst seviyede hizmet alma kavgasını veriyoruz.”


YEREL MEDYAYA DESTEK


Bazı AK Parti il başkanları ile birlikte yerel medyaya destek talebinde bulunduklarını belirten Karadağ, “Sayın Başbakanımız talepleri olumlu karşıladı. Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Bey ile Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli Bey’i bu konuda çalışma yapmak üzere görevlendirdi.” şeklinde konuştu.


KONGRE SÜRECİ


Basın toplantısında kongre sürecini de değerlendiren Karadağ, “Partimizde kongre süreci başlıyor. Temmuz ayında küçük belde teşkilatlarının kongresi yapılacak. Kasım ayı sonunda tüm ilçeler bitecek. 25 Şubat’ta da il kongreleri bitecek.


Genel Merkezimiz Çorum teşkilatlarının çalışmaları ile gurur duyduklarını, tam bir uyum içinde çalışma sergilendiğini, bunun içinde yola devam edilmesi gerektiğini söylüyor. Marifet iltifata tabidir.  Şımarmadan, gurura ve kibire kapılmadan yola devam edeceğiz. Teşkilat olarak ilkesel tavırla hareket ediyoruz. Partide tartışılmayan tek isim genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Onun dışındaki herkes tartışılır. Teşkilatlarda yapılacak revizyon kan değişimidir. 16 Nisan’dan sonra ülkemiz ciddi sistem değişikliğine geçmiştir. Hedefimiz 2019 yılında yapılacak milletvekilliği, cumhurbaşkanlığı ve belediye seçimleridir. Makam, mevki bizim için önemli değil. Seçimlerde başarı yüzde 50+1’dir. Bu başarıyı yakalamak durumundayız. Partide biz bir aileyiz. Nefislerimiz bir kenardadır. Parti teşkilatlarında yapılacak değişikliklerle ilgili yaygın basında yayınlanan bazı spekülatif haberlere inanmayın. Biz de arıza yok, yola devam edeceğiz. Teşkilat çalışmaları rayına oturduktan sonra devam eder. Esas olan AK Parti’nin tüm aktörleri ile uyum içinde çalışmaya devam edip Çorum ve ilçelerine hizmet getirmektir.” diye konuştu.


Son Güncelleme: 03.07.2017 20:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2017-07-03 18:52:42

hep boş laf konuşuyorsunuz. yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatıdır. şimdiye kadar bu memlekete ne yapıldı. çorum vekilleri ve sizler yozgat'a bakıp

Avatar
arıza yok mu? 2017-07-03 20:15:50

adama yaslanma ölür, agaca yaslanma kurur diye bir ata sözü var.