Karadağ sahaya indi

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, ilçelerde danışma meclisi toplantılarına katıldı, esnaf ziyaretlerinde bulunarak referandum öncesi vatandaştan destek istedi.

01 Mart 2017 Çarşamba 14:28
Karadağ sahaya indi


AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, ilçelerde danışma meclisi toplantılarına katıldı, esnaf ziyaretlerinde bulunarak referandum öncesi vatandaştan destek istedi.


Karadağ’ın yaptığı duyuruya göre, AEK Parti  ilçe teşkilat yöneticileri Dodurga Belediye Başkan Vekilini referandum çalışmaları kapsamında ziyaret etti. Dodurga İlçe Kadın Kolları ve üyeleriyle birlikte istişarede bulundu.


25 Şubat’ta Ankara’da düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylaması tanıtım toplantısına katılımlarından dolayı tüm teşkilatlara teşekkür etti.


Dodurga İlçe Danışma Meclisi ilçe teşkilatının katılımıyla gerçekleştirildi. 
Referandum çalışmaları kapsamında Laçin esnafına hayırlı ve bol kazançlar dileğinde bulunuldu.

Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek ile referandum hakkında sohbet etti.
Laçin İlçe Danışma Meclisi ilçe teşkilatının katılımıyla gerçekleştirildi. Laçin’de program öncesinde teşkilat mensupları ve halkla sohbet etti.

Merkez Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Doğan Kara ve yönetimi ile köy çalışmaları hakkında sohbet etti.


Şehit yakını ve Gaziler Derneği Başkanı Sadık Demirkol ve eşi Fatma Demirkol ile Bayat Belediye meclis Üyelerini ziyaret etti. 
Hürriyet Parkı’nda vatandaşların hal ve hatırını sorarak, sohbet etti.

Karadağ, yaptığı açıklamada, “Bu ülkede 15 yılda yapılan çalışmaları, referandum başarısıyla 16 Nisan’da taçlandıracağız.


Her an halkın içinde olacağız. Gündüz sokakta, düğünde, cenazede, akşam ev sohbetlerinde mutlaka biz olacağız. Çorum'da spekülasyonların aksine evet oyu kullanılacak. Millet için, millet adına evet diyeceğiz. Milletimize yeniden siyasetimizi, hizmetlerimizi aydınlık Türkiye hedeflerimizi anlatacağız.


Bizim tek derdimiz Türkiye’nin istiklali,  istikbalidir. Bizim davamız milletin huzur ve bekasıdır. Meselemiz memleket meselesidir" dedi.

 

 

Son Güncelleme: 01.03.2017 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.