Karadağ ve ekibi Ankara’da

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, parti teşkilat yönetici ve üyeleri ile birlikte Ankara’ya gitti.

07 Şubat 2017 Salı 14:00
Karadağ ve ekibi Ankara’da


AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, parti teşkilat yönetici ve üyeleri ile birlikte Ankara’ya gitti.



İlk olarak genel merkezde kadın kolları yöneticileri ile toplantıya katılan Karadağ, ardından partisinin grup toplantısına katıldı.


Karadağ, sosyal medya hesabından AK Parti Genel Başkanı Başbakan Binali Yıldırım’ın grup toplantısında yaptığı konuşmadan şu bilgileri aktardı.



“MHP ülke ve millet anlayışıyla hareket ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. AK Parti olarak girdiğimiz her seçimde yüzümüzün akıyla çıktık. Seçimlerden sonra yine milletimize koşup hizmet üretmeye devam ettik.

Türkiye'nin geleceğini aydınlatacak bu tarihi fırsatı 81 ilik8zdeki milletimize anlatıp paylaşacağız. Rejim meselesi dediler,asıl sorun zihniyet sorunudur. Türkiye laik demokratik bir ülkedir.




Milletin seçtiğini beğenmeyeceksin, vesayet sisteminin seçtiğini beğeneceksiniz. Millet ne derse o olur. Buradan CHP'ye ekmekte, patatese çıkmaz. Bu referandum Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni öngören, yargı ile milletvekilleri ile hususları öngören anayasa değişikliği oylamasıdır."



Son Güncelleme: 08.02.2017 00:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.